Zorgverslimmer bij Fierit

Mareille Hulshof

“De voldoening uit mijn werk haal ik met name wanneer ik hoor van eindgebruikers van Fierit dat de doorgevoerde optimalisaties hen het dagelijks werk gemakkelijker maken!”

Biografie

In 2014 heb ik mijn master Health Sciences afgerond aan de Universiteit Twente. In hetzelfde jaar ben ik gestart als Consultant bij de voorloper van Tenzinger. Mijn doelstelling in deze functie is om bij te dragen aan efficiëntie in dagelijkse zorgprocessen. Mijn focus ligt op de processen voor planning en verantwoording en diverse zorgplan en ondersteuningsplan modules in het ECD. Zo ben ik in de afgelopen jaren betrokken geweest bij de uitrol van het zorgplan Mikzo in de ouderenzorg, Triple-C in de gehandicapten zorg, GRIP bij probleemgedrag in de ouderenzorg en het Gezinsplan in de ambulante begeleiding. Deze methodieken sluiten allemaal erg mooi aan bij de PDCA cyclus en leveren een overzichtelijk en compact plan op. Het geeft mij voldoening om hieraan bij te kunnen dragen als consultant. In de afgelopen jaren zie ik steeds meer de trend dat de cliënt en verwanten ook vaker primaire gebruikers worden van het ECD. Bij die ontwikkelingen in het ECD denk ik graag mee!

Mini CV

  • Hart voor de zorg
  • Health Sciences
  • Expert Consultant Fierit
  • Perfectionist
  • Liefhebber van avontuurlijke reizen

Stel een vraag aan Mareille

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.

Blogs van Mareille

Blog10 jun 2024

Blog: tijd teruggeven met het clickable dashboard

Bij Fierit besparen we zorgverleners tijd met ons clickable dashboard, dat essentiële cliëntgegevens centraal integreert. Dit systeem verbetert de efficiëntie, zodat zorgverleners meer tijd hebben voor zorgverlening.
Lees meer +
Blog19 jun 2023

GRIP op probleemgedrag

GRIP op probleemgedrag is een effectieve methode bij ouderen met dementie. Probleemgedrag – of onbegrepen gedrag – komt veel voor bij verpleeghuisbewoners met dementie.
Lees meer +
Blog27 jul 2021

Wet zorg en dwang: aanlevering toezichtsinformatie

Lees meer +
Blog29 jul 2020

Hoe zorg je dat je cliënt meer in de regie is?

Lees meer +
Blog18 jun 2020

Het belang van MIC

Lees meer +