6Gorilla's

Dataplatform

Laat data voor je werken

We zien dat zorgorganisaties veel data produceren maar die onvoldoende kunnen ontsluiten. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een grote uitdaging om data te ontsluiten en bruikbaar in te zetten.

Het 6Gorilla’s dataplatform biedt eenvoudige oplossingen om de juiste data, op het juiste moment, aan de juiste personen aan te bieden.

Inzage in gecombineerde data

In het platform stellen we de gecombineerde data realtime beschikbaar door middel van een koppelingsmogelijkheid. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om deze data naar eigen hand te zetten. Zo is het mogelijk om de overzichten met een traditionele BI-tool in te lezen in jouw eigen bestaande datawarehouse.

Of ga met Healthcare Data Science voor gepersonaliseerde zorg en ondersteun jouw zorgprofessionals met slimme dashboarding. Voortaan neem je alleen nog beslissingen op basis van een actuele stand en uit alle datasets die voorhanden zijn.

Vertel mij meer!

 

Wij geloven dat het slim inzetten van data een voorwaarde is om zorg in de toekomst toegankelijk te houden. Door data slim te verzamelen en realtime inzichten te genereren, kun je processen verbeteren en beter sturen. 6Gorilla’s is dé data startup van Tenzinger.

Stel je vraag

Benjamin Veld

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Het dataplatform helpt jou met:

  • Het realtime ontsluiten van vrijwel alle mogelijke informatiebronnen in het dataplatform.
  • Het waarborgen van privacy door het dataplatform te ontwikkelen op basis van advies opslag medische data in de cloud.
  • Al jouw data over te zetten naar een speciaal ontwikkelde cloud database – deze draait op de hypermoderne techniek van Snowflake.
  • Het volledig in regie zijn over alle datastromen en de toepassingen die je wilt inzetten.

Het dataplatform is een perfecte basis om je zorgorganisatie slim bij te sturen. Met Business Intelligence (BI) neem jij weloverwogen beslissingen of geef je zorgprofessionals inzicht in analyses van cliënten of patiënten.

Vertel mij meer!