Fierit

De toonaangevende pionier in langdurige zorg

Bij Fierit kijken we verder dan de gebruikelijke aanpak

We geloven in methodisch werken en bieden talloze standaardoplossingen waarmee zorgmedewerkers zich kunnen concentreren op waar ze het best in zijn: het leveren van uitstekende zorg aan cliënten. Innovatie zit in ons DNA, en we zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van datagedreven oplossingen om de zorg meer voorspelbaard en efficiënter te maken.

Ons ultieme doel is om Fierit te laten fungeren als een waardevol hulpmiddel in plaats van een administratieve last. Daarom zetten we RPA (Robotic Process Automation) in om repetitieve en foutgevoelige taken over te nemen. AI (Artificial Intelligence) zorgt voor slimme besluitvorming en verbeterde zorgervaringen voor zowel
zorgverleners als cliënten.​

Neem contact op met Benjamin

Benjamin Veld

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Onze visie

De zorgsector moet vernieuwen om de toekomst aan te kunnen. Als zorginstellingen anders gaan werken, kunnen zorgprofessionals meer tijd en aandacht aan cliënten besteden en kunnen de zorgkosten dalen. Data en technologie spelen hierbij een cruciale rol. Met behulp van big data, cloud computing en AI kunnen wachtlijsten worden verkort, administratieve taken worden verminderd, en kunnen psychische klachten op tijd worden waargenomen. Innovaties en digitale transformatie helpen om de zorg te verbeteren en te vermenselijken, zodat zorgprofessionals zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten en cliënten de zorg krijgen die ze verdienen.

Tenzinger

Fierit is onderdeel van Tenzinger bv. Tenzinger verbetert, vermenselijkt en verslimt de zorg met data. Met ECD’s, portalen, apps, organisatie-optimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.

Meer info

Tenzinger vanaf 2004 tot vandaag!

2021

Medicore, Cure4 en Fierit gaan gezamenlijk verder onder de naam Tenzinger.

2020

Overname De Heer Software (PlanCare). PlanCare en Unit4 Cura gaan verder onder de naam Fierit.

2019

Overname Unit4 Cura.

2019

Inschrijving Tenzinger B.V. in het KvK-register.

2006

Ontstaan nieuwe werkmaatschappij Cure4.

2004

Inschrijving Medicore in het KvK-register, 7 medewerkers in dienst en eerste opdrachtgever Medinova.

Samenwerking met opdrachtgever

Bij Fierit gaat onze samenwerking met klanten verder dan het afsluiten van projecten. Wij geloven in een aanhoudend partnerschap dat ook na de oplevering van projecten voortduurt. Doordat wij beschikken over inhouse consultants en projectmanagers, worden projecten direct door Fierit zelf geleid, zonder tussenkomst van externe partners. Hierdoor zijn de lijnen kort en de communicatie direct. Dit komt de efficiëntie en duidelijkheid ten goede. Deze diepere samenwerking draagt essentieel bij aan onze missie: tijd teruggeven aan de zorg.

Werken bij Fierit

Wil jij impact maken in de zorg met innovatieve IT en -data-oplossingen? Kom werken bij Tenzinger. Bekijk onze vacatures en vind de job die bij jou past.

Vacatures

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Stuur ons een bericht

Wij nemen contact met je op

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.