cliëntportaal

Inzicht voor cliënten en hun verwanten

Waarom een cliëntportaal?

Binnen Fierit erkennen we de groeiende en complexere vraag naar zorg en de verschuiving van traditionele zorgmodellen. Vroeger lag de volledige regie bij de zorgmedewerker, maar nu betrekken we actief cliënten en hun verwanten bij het zorgproces. Dit vormt de kern van ons nieuwe zorgmodel, waarbij de cliënt niet alleen centraal staat maar ook eigen regie neemt. Om dit te ondersteunen, werken wij met een cliëntportaal dat toegankelijk is met een laptop of tablet.

Functionaliteiten van het cliëntportaal

Het cliëntportaal van Fierit is een belangrijke functionaliteit die cliënten en hun verwanten betrekt bij hun eigen zorgproces. Hieronder staan enkele belangrijke aspecten en voordelen van het cliëntportaal van Fierit:

 • Toegang tot dossierinformatie: Cliënten en hun verwanten kunnen toegang krijgen tot relevante onderdelen van het cliëntdossier. Dit kan bijvoorbeeld medische gegevens, zorgplannen en rapportages omvatten.
 • Beveiliging en privacy: Het cliëntportaal maakt gebruik van Multi-Factor Authenticatie (MFA) om de veiligheid van de gegevens te waarborgen. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot gevoelige informatie.
 • Procesflows: Cliënten kunnen zelf input geven in procesflows, zoals het invullen van tevredenheidsmetingen of evaluaties. Deze input wordt direct geïntegreerd in het systeem, wat bijdraagt aan een efficiënter zorgproces.
 • Zelfrapportage en formulieren: Gebruikers van het cliëntportaal kunnen geautoriseerd worden om zelf rapportages in te vullen en formulieren digitaal te accorderen. Dit vermindert de administratieve last en versnelt de communicatie tussen zorgverlener en cliënt.

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Meer weten over het cliëntportaal?

Vraag een demo aan:

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.