Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Elektronisch Cliënten Dossier

Betrouwbare informatie; altijd en overal inzichtelijk


10 voordelen van Fierit

Multidisciplinair samenwerken in één dossierAls zorgorganisatie wil je het complete zorgproces in goede banen leiden. Informatie moet altijd up-to-date, volledig en inzichtelijk zijn voor alle betrokkenen. Je hebt daarbij behoefte aan een oplossing die je hierin volledig ondersteunt, die cliënten en verwanten de mogelijkheid biedt de regie in eigen hand te nemen en die het werk van de zorgmedewerkers eenvoudiger maakt. Met ons ECD worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld. Van registratie tot declaratie, van intake tot zorgplan evaluatie, iedereen werkt binnen één dossier.

 

Dagelijks werken er al meer dan 150.000 zorgprofessionals met onze oplossingen en hiermee ondersteunen zij meer dan 320.000 cliënten. Dankzij de flexibiliteit van onze oplossingen kan de inrichting van het ECD volledig worden afgestemd op jullie eigen werkprocessen en methodieken.

De belangrijkste voordelen van FieritMeer tijd voor zorg | Tenzinger B.V.

Meer tijd voor zorg

Wanneer er verschillende systemen worden gebruikt, worden gegevens vaak meerdere malen vastgelegd en is informatie niet altijd even snel terug te vinden. Dit kost veel tijd en leidt tot onnodige fouten. Met ons ECD is dit verleden tijd en heb je alle relevante informatie over de cliënt op één plek beschikbaar voor alle betrokkenen. Het invoeren van gegevens en informatie is simpel en gebeurt zoveel mogelijk direct bij de cliënt. Zo hou je meer tijd over waar het echt om draait; het leveren van kwalitatieve zorg.

 Efficiënte administratie | Tenzinger B.V.

Efficiënte administratie

Je hebt altijd in één overzicht de openstaande taken en afspraken; inclusief urenregistratie, facturatie en de toewijzing van kosten. Hiernaast worden de werkprocessen volgens jullie eigen methodiek ingericht en hebben we een koppeling met standaardtaken en –procedures.

 Eén cliënt één dossier | Tenzinger B.V.

Eén cliënt één dossier

Het zorgnetwerk van een cliënt bestaat uit veel verschillende personen. Denk hierbij aan specialisten, behandelaren, verpleegkundigen, begeleiders, vrijwilligers, familieleden, financiers, maar ook de huisarts. Alle disciplines werken met het ECD in één systeem. Zo ontstaat er duidelijkheid over de zorgafspraken met de cliënt, de geleverde zorg, toekomstige behandeling en hoe dit alles zich verhoudt tot het zorgbudget. Lees meer over de integratie van de medische en behandelgegevens in het cliëntdossier.

Lees meer
Beschikbaar in de cloud | Tenzinger B.V.

Beschikbaar in de cloud

Onze oplossing draait in de cloud. Dit betekent dat je software altijd en overal beschikbaar is. Dit maakt het voor zorgprofessionals mogelijk om zowel online als offline direct bij de cliënt gegevens in te zien, te wijzigen en toe te voegen vanaf een tablet of mobiel.

Lees in onze brochure de 10 belangrijkste voordelen van het werken met een cloud oplossing.

10 voordelen
Cliënttevredenheid | Tenzinger B.V.

Cliënttevredenheid

Dankzij het cliënt- en verwantenportaal zijn alle betrokkenen altijd op de hoogte van de huidige situatie. Het is zelfs mogelijk om samen met de cliënt en/of de verwanten het dossier bij te werken. Dit vergroot de betrokkenheid, verbetert de kwaliteit van informatie en verhoogt de cliënttevredenheid.Meer informatie
Maak kennis met Fierit | Tenzinger B.V.

Maak kennis met Fierit

Heb je vragen over Fierit en wil je meer weten over alle mogelijkheden? Wij komen het je graag laten zien!Ik wil graag een demo

Ben je benieuwd naar nog meer voordelen?Wij delen de 10 belangrijkste voordelen van het werken met Fierit. Vul je gegevens in en download de brochure.

 

Aanvullende oplossingenZorgmonitor

Door de uitdagende dynamiek in de zorgmarkt moet je steeds efficiënter gaan werken en ben je continu op zoek naar verbeteringen. Dit vraagt om inzicht en overzicht! Zorgmonitor is een zorgdatamodel dat informatie over onder andere financieel, personeel, productie en cliënten verzameld en met behulp van onze Business Intelligence oplossing omzet in dashboards en rapportages.

Lees meer

Zorg App

Zorgprofessionals willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgregistratie. Zij willen hun uren namelijk vooral besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg. De Zorg App biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij de zorgprofessional op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen.

Lees meer

Medisch- en behandeldossier

Met de integratie van de medische en behandelgegevens in het cliëntdossier geven we ons multidisciplinaire ECD een verdere verdieping. Hierdoor kan er vanuit alle hoeken een integraal beeld worden geschetst en kunnen alle disciplines beter samenwerken zodat dat de cliënt de best mogelijke zorg krijgt.

Lees meer

Planning & Rooster

Het ECD kan gekoppeld worden aan onze Planning & Rooster oplossing. Hierdoor heb je meteen inzichtelijk of je voldoende gekwalificeerde mensen aan boord hebt om aan de zorgvraag van je cliënten te voldoen. Zorgmedewerkers worden ingeroosterd op basis van beschikbaarheid, routes en cliëntagenda. Zij kunnen alle informatie terugvinden in hun eigen agenda.

Lees meer

Neem contact met ons op