Zorgverslimmer bij Fierit

Lisette Maris

“Het in goede banen leiden van implementaties van innovatieve oplossingen die de zorg verbeteren en efficiënter maken”

Biografie

Na het in 2011 behalen van mijn Bachelor in Business Administration heb ik in verschillende sectoren gewerkt waarbij mijn functies voornamelijk gericht waren op organiseren, plannen en het leveren van een optimale dienstverlening.

In 2019 heb ik bewust de overstap gemaakt naar Fierit om een bijdrage te kunnen leveren aan de zorgsector. Gestart op het bedrijfsbureau/projectbureau en nu vervul ik de rol van Projectmanager.

Als Projectmanager bij Fierit ben ik verantwoordelijk voor het managen van projecten, waaronder implementaties van het Fierit ECD en de implementaties van nieuwe functionaliteiten binnen het ECD. Mijn focus ligt op het bewaken van de planning, het budget, de kwaliteit, de resultaten en, natuurlijk, de klanttevredenheid. Ik neem operationele zaken graag uit handen van de inhoudelijk betrokkenen zodat zij zich volledig kunnen richten op uitvoering van hun werk en het behalen van de doelstellingen.

Het geeft mij voldoening wanneer de zorgorganisatie tevreden is met het project en de resultaten. Het kunnen bijdragen aan het creëren van toegevoegde waarde voor zorgorganisaties en het bevorderen van innovaties in de zorgsector geeft mij energie.

Mini CV

  • Business Administration / Hoger Hotelmanagement
  • Projectmanagement
  • Klantgericht, betrokken, samenwerken, structuur en de rust bewaren.
  • Sport (circuit en hardlopen) als energiegever

Stel een vraag aan Lisette

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.