Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Fierit Zorg App

Hou meer waardevolle tijd over voor je cliënten


Download factsheet

Fierit Zorg App

Hou meer waardevolle tijd over voor je cliënten


Download factsheet

Maak kennis met de Fierit Zorg AppAls zorgprofessional wil je zo veel mogelijk tijd, zorg en aandacht besteden aan je cliënten. En zo min mogelijk aan administratieve lasten. Niemand is natuurlijk de zorg in gegaan om te registreren. Maar als het dan tóch moet, dan natuurlijk zo comfortabel mogelijk. Het is belangrijk dat de documentatie in het zorgproces goed uitgevoerd wordt en alle relevante cliëntinformatie altijd en overal beschikbaar is. Ook voor je collega’s.

 

Met de Zorg App beschik je met één klik over alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD raadplegen én nieuwe informatie toevoegen. Dit kan direct bij de cliënt, zodat je de registratie niet meer achteraf hoeft te doen. Dit scheelt een hoop tijd. Tijd die jij voortaan kunt besteden aan je cliënten.

 

Video

De belangrijkste voordelen op een rijtjeHou meer waardevolle tijd over voor je cliënten; bespaar iedere dag een uur aan administratieve lasten | Tenzinger B.V.

Hou meer waardevolle tijd over voor je cliënten; bespaar iedere dag een uur aan administratieve lasten

Gebruiksvriendelijke en intelligente app, eenvoudig in gebruik | Tenzinger B.V.

Gebruiksvriendelijke en intelligente app, eenvoudig in gebruik

Actuele cliëntgegevens en zorginformatie altijd en overal veilig benaderen, ook offline  | Tenzinger B.V.

Actuele cliëntgegevens en zorginformatie altijd en overal veilig benaderen, ook offline

Efficiënte planning voor de thuiszorg door direct verwerking van wijzigingen in routes  | Tenzinger B.V.

Efficiënte planning voor de thuiszorg door direct verwerking van wijzigingen in routes

Eén cliënt één dossier: alle betrokkenen kunnen efficiënt samenwerken zodat je cliënt de best mogelijke zorg krijgt | Tenzinger B.V.

Eén cliënt één dossier: alle betrokkenen kunnen efficiënt samenwerken zodat je cliënt de best mogelijke zorg krijgt

Maak kennis met de Zorg App | Tenzinger B.V.

Maak kennis met de Zorg App

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van de Zorg App voor jouw organisatie? Wij komen het je graag laten zien!

Ik wil graag een demo

Benieuwd naar alle voordelen?Lees meer over alle mogelijkheden en voordelen van de Zorg App. Vul in het formulier je gegevens in en download de factsheet.

 

 

Wat onze klanten zeggen“Met een app verlagen we de werklast voor verzorgenden. Zo wordt het registreren van uren gemakkelijker en hebben zij nu in één overzicht alle cliëntgegevens en wat er gedaan moet worden."

Lees meer

“Onze zorgverleners kunnen eenvoudiger administratie verwerken. Dit geeft hen een stuk meer rust. De kostbare tijd die zij hiermee besparen kunnen ze nu direct aan de cliënt besteden.”

Lees meer

“In de kern komt onze visie op Mobile Healthcare heel simpel neer op: ik wil de glimlach op het gezicht van de cliënt zien, omdat die de aandacht en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient.”

Lees meer

Hoe Mobile Healthcare zorgorganisaties nú al kan helpenOp dit moment werken 1 op de 7 werknemers in Nederland in de zorg. Als we in dit tempo zo door gaan, dan moet in 2040 1 op de 4 werknemers in de zorg werken. Dit zijn jaarlijks maar liefst 40.000 extra mensen die nodig zijn in de zorg. Hoe kunnen we deze uitdagingen met beide handen vastgrijpen? En hoe kunnen mobiele oplossingen nú al helpen met de uitdagingen waar zorgorganisaties dagelijks mee te maken hebben? Gerben de Ruiter, Productmanager bij Tenzinger deelt zijn visie hierop.

 

‘Als je bij je cliënt aankomt wil je vooraf al geïnformeerd zijn, zodat je in het contact alle aandacht aan je cliënt kan geven. Een verslag of activiteit moet eenvoudig gemaakt kunnen worden en vervolgens wil je kunnen zien waar je hierna naar toe moet en de route scannen. Tussendoor moet je misschien een crisis interventie plegen, je kilometers declararen of heb je een andere ongeplande activiteit die je gemakkelijk moet kunnen vastleggen. Hier wil je verder geen lasten bij hebben. Je wilt snel en soepel door je dag heen geholpen worden.’ – Gerben de Ruiter, Productmanager bij Tenzinger.


Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze Zorg App? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.