Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Onze oplossingen


Zo geven wij zorg de ruimteIn samenwerking met onze klanten en anticiperend op veranderingen in de gezondheidszorg ontwikkelen wij oplossingen die gericht zijn op het ontlasten van zorgmedewerkers, het centraal stellen van de cliënt en het up-to-date houden van stuurinformatie. Hiermee geven wij zorgorganisaties zoveel mogelijk de ruimte. Zodat zij tijd hebben om zich bezig te houden met dat waar het om draait: goede, passende zorg en ondersteuning bieden aan de mensen die het nodig hebben.

Onze oplossingenECD

Als organisatie wil je het zorgproces in goede banen leiden. Informatie moet altijd up-to-date, volledig en inzichtelijk zijn voor alle betrokkenen. Ons Elektronisch Cliënten Dossier sluit naadloos aan op je huidige werkprocessen en methodieken en de behoeften van zowel de medewerkers als je cliënten.

Lees meer

HRM & Rooster

Er is vrijwel geen andere sector waarbij de HRM-processen zo complex en belangrijk zijn als binnen de zorg. Naast de grote hoeveelheid werknemers hebben zorgorganisaties te maken met onregelmatige werktijden en steeds complexere vormen van zorg.

Lees meer

Zorgmonitor

Door de uitdagende dynamiek in de zorgmarkt moet je steeds efficiënter gaan werken en ben je continu op zoek naar verbeteringen. Dit vraagt om inzicht en overzicht! Zorgmonitor is een zorgdatamodel dat informatie over onder andere financieel, personeel, productie en cliënten verzameld en met behulp van onze Business Intelligence oplossing omzet in dashboards en rapportages.

Lees meer

Zorg App

Zorgprofessionals willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgregistratie. Zij willen hun uren namelijk vooral besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg. De Zorg App biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij de zorgprofessional op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen.

Lees meer

Medisch- en behandeldossier

Met de integratie van de medische en behandelgegevens in het cliëntdossier geven we ons multidisciplinaire ECD een verdere verdieping. Hierdoor kan er vanuit alle hoeken een integraal beeld worden geschetst en kunnen alle disciplines beter samenwerken zodat dat de cliënt de best mogelijke zorg krijgt.

Lees meer

Heb je vragen over onze oplossingen?