6Gorilla's

Healthcare Data Science

Benut de volle potentie van Heathcare Data Science

Er is in toenemende vraag naar gepersonaliseerde zorg. Vanuit het dataplatform is het mogelijk om met de opgeschoonde data de volle potentie van Heathcare Data Science te benutten.

Data Science kan ingezet worden voor procesverbetering: het is dan vooral gericht op efficiëntie binnen het financieel/administratieve proces. Maar het kan anderzijds ook gebruikt worden voor zorggerelateerde vraagstukken.

 

Leer de toepassingen kennen van Heathcare Data Science

Aan de hand van machine learning en de beschikbare data kunnen wij allerhande zaken afleiden. Zo is het eenvoudig om voor zorgverleners alle behandelingen en vergelijkbare kenmerken inzichtelijk te maken. Dat zorgt ervoor dat spitten door alle dossiers in de EPD’s verleden tijd is. Of de mogelijkheid om emoties in tekst te kwantificeren om zo een indruk te geven van cliënten.

Vertel mij meer!

 


Wij geloven dat het slim inzetten van data een voorwaarde is om zorg in de toekomst toegankelijk te houden. Door data slim te verzamelen en real time inzichten te genereren, kun je processen optimaliseren en beter sturen. 6Gorilla’s is dé data startup van Tenzinger.

Stel je vraag

Christian Brinks

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

6Gorilla’s helpt jou met:

  • Het real time ontsluiten van vrijwel alle mogelijke informatiebronnen in het Dataplatform
  • Het zorgen voor privacy waarborging door het dataplatform te ontwikkelen op basis van advies opslag medische data in de cloud
  • Al jouw data over te zetten naar een speciaal ontwikkelde cloud database – deze draait op de hypermoderne techniek van Snowflake
  • Het volledig in regie zijn over alle datastromen en de toepassingen die je wilt inzetten

Het dataplatform is een perfecte basis om je zorgorganisatie slim bij te sturen. Met Business Intelligence (BI) neem jij weloverwogen beslissingen of geef je zorgprofessionals inzicht in analyses van cliënten of patiënten.

Vertel mij meer!