6Gorilla's

Business Intelligence (BI)

Dashboards om kwaliteit te waarborgen

Het gebruik van data en het creëren van dashboards kan een complex en ingewikkeld proces zijn. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een uitdaging om de juiste business intelligence mogelijkheden in te zetten. Het liefst wil je direct de beschikking hebben over een dashboard dat jouw zorgorganisatie richting kan geven om de kwaliteit van de zorg of de bedrijfsvoering te verbeteren.

Real time stuurinformatie voor jouw hele organisatie

Naast de gestandaardiseerde data ontwikkelen wij business intelligence die direct inzetbaar is om processen te optimaliseren. Alle data wordt real time gepresenteerd en aangeboden in één of twee BI-oplossingen.

Zo kan je denken aan dashboards waarmee je veelvoorkomende use cases zoals het doormeten van financiële KPI’s kan inzien of de productiviteit van medewerkers kan monitoren.

Vertel mij meer!

 


Wij geloven dat het slim inzetten van data een voorwaarde is om zorg in de toekomst toegankelijk te houden. Door data slim te verzamelen en real time inzichten te genereren, kun je processen optimaliseren en beter sturen. 6Gorilla’s is dé data startup van Tenzinger.

Stel je vraag

Christian Brinks

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

6Gorilla’s helpt jou met:

  • Het real time ontsluiten van vrijwel alle mogelijke informatiebronnen in het Dataplatform
  • Het zorgen voor privacy waarborging door het dataplatform te ontwikkelen op basis van advies opslag medische data in de cloud
  • Al jouw data over te zetten naar een speciaal ontwikkelde cloud database – deze draait op de hypermoderne techniek van Snowflake
  • Het volledig in regie zijn over alle datastromen en de toepassingen die je wilt inzetten

Het dataplatform is een perfecte basis om je zorgorganisatie slim bij te sturen. Met Business Intelligence (BI) neem jij weloverwogen beslissingen of geef je zorgprofessionals inzicht in analyses van cliënten of patiënten.

Vertel mij meer!