20 jun 2023

gegevensuitwisseling in de zorg

Fierit ECD gekwalificeerd voor eOverdracht

De informatiestandaard eOverdracht zorgt voor eenduidige en volledige overdracht van verpleegkundige patiëntgegevens.

Na een intensief traject, in samenwerking met Nictiz, kunnen we vol trots melden dat het Fierit ECD van Tenzinger geslaagd is voor de kwalificatie van eOverdracht. Zowel voor het onderdeel ‘ontvangend’, als voor het onderdeel ‘versturend’ zijn we sinds vorige week formeel gekwalificeerd. Hiermee is Fierit gekwalificeerd voor het volledige VIPP InZicht programma. Dit is een mooie stap in het standaardiseren van verpleegkundige cliëntinformatie. We zijn trots op dit resultaat en willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen bedanken!

Met het verminderen van administratieve lasten door elektronische gegevensuitwisseling geven wij tijd terug aan de zorg. Op dit moment zetten we de laatste stappen zodat onze opdrachtgevers eOverdracht snel in dagelijkse praktijk kunnen gaan gebruiken.

Neem contact op

Mareille Hulshof

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Dit vind je misschien ook interessant

Brochure10 sep 2021

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +
Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Whitepaper22 mei 2023

Sturen op data: zo ontdek je verbeterkansen

In vrijwel ieder zorgproces kun je wat verbeteren. Waar je die verbeterkansen eerder alleen ontdekte door het proces stap voor stap te analyseren, kun je nu ook veel inzichten halen uit data.
Lees meer +