11 sep 2023

Zorgverslimmer award 2024

Er kunnen weer kandidaten aangemeld worden

De vraag naar zorg groeit, net als de kosten en het tekort aan personeel. Dit is niet meer op te lossen met meer geld of meer personeel. Voor deze uitdagingen heeft de zorg slimme oplossingen nodig in de vorm van algoritmes en voorspellers, vooral op het gebied van procesverbeteringen, technologie en data.

Kortom: de zorg heeft verslimmers nodig. Daarom beloont Tenzinger dit jaar voor de derde keer bedenkers van slimme oplossingen voor grote zorguitdagingen met een award. Welke bedenker van een slimme oplossing wint de Zorgverslimmer award 2024?

In maart dit jaar won jeugdzorgbestuurder en innovator in jeugd- én ouderenzorg Jeroen Slootmans de jury-award. Hij vertelt: “Ik bons al jaren met mijn ideeën op allerlei deuren. Met de award op zak, gaan ze makkelijker open.” Anneloes van den Broek won de publieksprijs voor haar initiatief en campagne rondom de mentale gezondheid van zorgprofessionals en ook haar bracht de extra aandacht veel.

24 nominaties

Slimme oplossingen geven zorgverleners tijd terug voor zorg. Dat is hard nodig. Want met maar 24 uur in een dag en een zorgvraag die blijft groeien, telt elk uur. Daarom nomineert Tenzinger elk jaar 24 Zorgverslimmers die kans maken op de Zorgverslimmer award. Er is een jury-award én een publieksprijs.

Kandidaten aanmelden

Ken jij een bedenker van een slimme oplossing? Meld jouw kandidaat dan snel aan.

Kandidaat aanmelden

Kandidaten aanmelden kan tot 31 oktober 2023. De uitreiking van de Zorgverslimmer award vindt plaats op 29 februari 2024.

Waarom deze award?

“De zorg staat voor immense uitdagingen die we niet op kunnen lossen met méér personeel. Daarom zijn er mensen nodig die er met innovatieve oplossingen ervoor zorgen dat het werk slimmer en efficiënter gedaan kan worden zodat zorgprofessionals meer tijd krijgen voor hun cliënten,” stelt Boris Hololtcheff, CEO van Tenzinger. “Zorgverslimmers zorgen voor meer en beter inzicht in wat cliënten en zorgprofessionals nodig hebben. Met de award willen we mensen die al oplossingen voor grote zorguitdagingen hebben bedacht een podium bieden. En we willen iedereen blijven aanmoedigen om mee te blijven denken en werken aan het verslimmen van de zorg. Want er zijn nog veel meer slimme oplossingen nodig.”

Dit vind je misschien ook interessant

Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Brochure21 nov 2021

Brochure Tenzinger Zorgapp

Je bent de zorg niet ingegaan om te registreren, maar als het dan tóch moet, dan natuurlijk zo comfortabel mogelijk. Daarom hebben wij de Tenzinger Zorgapp: hiermee heb je altijd en overal de informatie over je cliënten die je nodig hebt letterlijk binnen handbereik.
Lees meer +
Whitepaper22 mei 2023

Sturen op data: zo ontdek je verbeterkansen

In vrijwel ieder zorgproces kun je wat verbeteren. Waar je die verbeterkansen eerder alleen ontdekte door het proces stap voor stap te analyseren, kun je nu ook veel inzichten halen uit data.
Lees meer +