Terug naar alle eventsWebinar30 Jun10:00

Webinar

Op weg naar de Ideale Zorgorganisatie (IZO)

De Ideale Zorgorganisatie (IZO) is in balans

In dit webinar nemen onze Business consultants Anne Feijen en Soleil Filarski je mee in wat wij bij Tenzinger ‘de Ideale Zorgorganisatie’ noemen.

De zorgsector staat voor enorme maatschappelijke uitdagingen. In onze visie beweegt een gezonde zorgorganisatie mee met deze veranderingen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker als je dagelijks wordt geconfronteerd met problemen rondom je bezetting en de stijgende administratieve lasten.

Daarom werken wij bij onze opdrachtgevers aan de Ideale Zorgorganisatie. Binnen dit model werken we met acht pijlers die met elkaar in balans moeten zijn. Is het op één van die pijlers niet goed geregeld? Bijvoorbeeld omdat de structuur niet helder is en men niet goed weet wat er wordt verwacht? Dan is je organisatie niet in balans. Verbeteringen realiseer je daarom het beste, door naar alle pijlers te kijken. Want alle pijlers hangen met elkaar samen; er is vrijwel nooit sprake van een geïsoleerd probleem.

Hoe zorg je ervoor dat jouw zorgorganisatie financieel gezond, innovatief, kwalitatief, flexibel en duurzaam ingericht is? Wij vertellen het je in dit webinar en laten zien hoe we met een quick scan en score card snel inzicht kunnen geven over de balans binnen jouw organisatie.

Wil je erbij zijn? Meld je aan via het formulier!

Kun je er op deze datum niet bij zijn en wil je de opname terugkijken? Meld je dan alsnog aan en ontvang automatisch de opname achteraf. Deelname is gratis.

Meld je aan voor het webinar

Sprekers