Tenzinger Ecosysteem

Voor elke uitdaging is er ooit een oplossing

En wij gaan die vinden

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd en aandacht voor wat echt belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop. Hoe meer databronnen we
aansluiten op ons ecosysteem, hoe meer we kunnen verslimmen. En met onze kennis en innovatiekracht nemen we zorginstellingen stap voor stap mee door een digitale transformatie. Zo geven we de zorg een toekomst met zorgprofessionals die eindelijk weer kunnen doen waar ze het allerbest in zijn. En cliënten die de zorg ervaren die ze verdienen.

Neem contact op

Christian Brinks

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Innovatie met data

Innovatie met data is een belangrijk uitgangspunt voor duurzaam toegankelijke zorg. In het Tenzinger ecosysteem wordt data uit de Tenzinger ECD’s gekoppeld aan data van andere systemen. We gaan verder dan alleen systemen interoperabel maken; we verbinden en verrijken de data en zetten het om in kennis.

Die kennis geven we terug aan de sector. Zodat de sector daarmee processen kan optimaliseren en behandelingen verbeteren.

"Met data maken we de zorg beter voor de cliënt, aantrekkelijker voor de zorgprofessional en kosteneffectiever voor de maatschappij."

Tenzinger verslimt de zorg

Het Tenzinger Ecosysteem is de volgende stap van ICT in de zorg. In de care sector zijn we de grootste speler in de ICT. Daardoor kunnen we volop inzetten op innovatie en de doorontwikkeling van het ecosysteem.

We ontwikkelen modules, brengen connectiviteit tot stand en bouwen ons 6Gorilla’s dataplatform en datawarehouse uit. Met ons netwerk van specialistische partners bouwen we elke dag aan een effectiever en completer ecosysteem. Dit is waar zorgverlening met een ‘single source of truth’ begint.

Lees meer over het Tenzinger Ecosysteem

Whitepaper25 feb 2021

De rol van API’s en standaarden in het Tenzinger Ecosysteem

De zorg ontwikkelt zich tot een netwerk waarin zorgorganisaties, zorgverleners, cliënten, zorgfinanciers en netwerkpartners samenwerken en informatie delen.
Lees meer +

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Christian Brinks

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Contact

Meer weten over het Tenzinger ecosysteem? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op