Zorgverslimmer bij Fierit

Peter van Hulzen

“Samen met onze opdrachtgevers bouwen aan duurzame oplossingen en gezamenlijke groei”

Biografie

Met 25 jaar ervaring binnen een zorgorganisatie, waarvan 12,5 jaar in de zorguitvoering, heb ik een brede kennis en inzicht verworven in de zorgsector. In de 11 jaar dat ik werkzaam ben bij Fierit heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met het implementeren en beheren van elektronische cliëntendossiers (ECD).

Projectmanagement binnen de gezondheidszorg is daarbij een gebied waarin ik veel ervaring heb opgedaan. Ik heb verschillende projecten mogen begeleiden, waarbij ik steeds streefde naar efficiënte en effectieve resultaten.

Mijn passie voor zorg drijft me om altijd het beste voor onze opdrachtgevers te willen. Ik richt me daarbij op samenwerking en het verbeteren van processen om zo de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen.

Daarnaast ben ik een gedreven en doelgerichte professional met een passie voor triathlon. Door mijn ervaring met deze duursport heb ik geleerd wat discipline, doorzettingsvermogen en lange termijn planning betekent. Deze eigenschappen pas ik dagelijks toe in mijn werk, waar ik steeds streef naar verbetering en het behalen van duurzame resultaten. Net zoals ik bij triathlons werk naar de finishlijn, richt ik me in mijn werk voor onze opdrachtgevers op lange termijn succes.

Mini CV

  • Gezondheidszorg
  • Projectmanagement
  • Operationeel management
  • Doelgericht samenwerken
  • Duursporter
  • Liefhebber van fietstechniek

Stel een vraag aan Peter

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.