Zorgverslimmer bij Fierit

Peter Rikkerink

"Als systeemspecialisten in de zorgsector ontwikkelen wij stabiele platforms en dragen bij aan betere gezondheidszorg door innovatie en betrouwbaarheid. Dat is mijn missie en draag daar graag verantwoordelijkheid voor.”

Biografie

Na het afronden van mijn studie Informatica aan de Communicatie Academie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik mijn loopbaan begonnen in de (bedrijfs)softwarebranche. Ik begon als technisch consultant en ben later doorgegroeid naar de functie van DevOps engineer en teamleider.

Mijn passie ligt in het samenwerken met collega’s om de zorgsector langdurig te ondersteunen en toegankelijk te houden. Mijn belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden omvatten het beheren en optimaliseren van klantomgevingen op diverse platformen, alsmede het ontwikkelen en automatiseren van technische ontwerpen en standaarden. Wat ik vooral als meerwaarde zie en voldoening geeft, is het fungeren als schakel tussen management en het operationele team. Met mijn achtergrond en ervaring ben ik gedreven om hoogwaardige oplossingen te leveren die de efficiëntie en effectiviteit binnen de zorgsector bevorderen.

Mini CV

  • Informatica en Communicatie
  • Technsich Consultant
  • DevOps
  • Teamcoördinator
  • Mountainbiker

Stel een vraag aan Peter

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.