Business consultants in de zorg

Project- en verandermanagement in de zorg

Project- en verandermanagement

Goed project- en verandermanagement speelt een belangrijke rol bij een succesvolle implementatie van wet- en regelgeving, een nieuw bekostigingssysteem of een ICT-oplossing zoals een nieuw ECD of data toepassing. Deze trajecten zijn groot, hebben impact op de hele organisatie en moeten binnen een bepaalde tijd klaar zijn.

Het begint bij het samenstellen van een effectieve projectorganisatie die complexe implementaties in goede banen kan leiden. De deskundige consultants, projectmanagers en programmamanagers van Tenzinger helpen zorginstellingen bij hun uitdagingen rond actuele zorgthema’s en strategische en technologische vraagstukken. Wij staan klaar met doortastend advies, state of the art projectmanagement en vooruitstrevend programmamanagement voor succesvolle optimalisaties en implementaties binnen jouw zorgorganisatie.

Succesvol verandermanagement

Een groot verandertraject is alleen succesvol als er draagvlak is binnen de hele organisaties. Draagvlak is dan ook één van de pijlers waarop wij ons richten bij een verandertraject of -programma. En we kijker verder. We zorgen dat veranderingen worden geborgd. Niet alleen in structuur en inrichting, maar vooral in het gedrag van mens en organisatie.

Neem contact op

Ilje van der Ploeg

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Zo werken wij

Wij focussen in onze werkwijze op deze drie belangrijke uitgangspunten:

 • de patiënt centraal
 • de zorgprofessional in the lead
 • en de processen in control

Ons doel is dat iedereen begrijpt dat veranderingen ervoor zorgen dat er efficiënter gewerkt kan worden, waardoor meer tijd kan worden besteed aan het verlenen van goede en betaalbare zorg.

Wij werken voor:

Ook interessant:

Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +
Brochure30 jul 2021

Brochure De Ideale Zorgorganisatie

Onze visie op de Ideale Zorgorganisatie gaat ervan uit dat de belangrijke pijlers binnen een zorgorganisatie in balans zijn.
Lees meer +
Opname06 jul 2021

Van wachtlijstbeheer naar zorglogistiek

Het ontbreekt in veel zorgorganisaties aan centraal inzicht in wachtlijsten, wachttijden of het aantal beschikbare bedden voor crisisopvang.
Lees meer +

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Ilje van der Ploeg

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Neem contact op