16 mrt 2023

Zorgverslimmers Festival 2023

Geniet nog even na met de aftermovie

Op 9 maart 2023 was de eerste editie van het Zorgverslimmers Festival. Heb je het gemist? Of wil je nog even nagenieten? Kijk de aftermovie!

Het Zorgverslimmers Festival was een bruisende middag, vol met inhoudelijk sessies en inspirerende keynotes van Egge van der Poel en Eva Eikhout. Aan het einde van de dag werd ook voor de tweede keer de Zorgverslimmer award uitgereikt.

Bekijk de aftermovie

Winnaar Zorgverslimmer award 2023

Jeroen Slootmans ging naar huis met de befaamede Zorgverslimmer award. Hij kreeg de award uitgereikt door de winnaar van vorig jaar, Yvette Roke. Jeroen is bestuurder van jeugdzorgorganisatie Topaze. Vanuit zijn overtuiging dat technologie de zorg kan verbeteren, ontwikkelde hij de Kansband. Dit armbandje met GPS-tracker is bedoeld voor jongeren die in de gesloten jeugdzorg terecht dreigen te komen.

Publiekswinnaar

Naast de jurywinnaar werd tijdens het Zorgverslimmers festival ook de publiekswinnaar bekendgemaakt. Dit is Anneloes van den Broek, klinisch psycholoog en P-opleider bij GGZ Breburg. Zij won de publieksprijs voor haar project ‘Vergeet jezelf niet als je voor een ander zorgt’, om aandacht te vragen voor de mentale gezondheid van zorgmedewerkers.

Innoveren doe je niet alleen

Tenzinger heeft het initiatief van de Zorgverslimmer award in het leven geroepen om aandacht te geven aan slimme ideeën die de zorg structureel kunnen verbeteren. “Innoveren doe je niet alleen”, zegt Tenzinger CEO Boris Hololtcheff. “Samen kunnen we slimmer werken. Daarom geven we met de Zorgverslimmer award graag een podium aan iedereen die daarvoor goede ideeën heeft.”

Dit vind je misschien ook interessant

Whitepaper21 mrt 2020

Data is de motor voor procesverbetering in de zorg

Data-uitwisseling in de keten is noodzakelijk om zorgprocessen te optimaliseren, efficiency te verhogen en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Niet alleen in de eigen organisatie, maar in de hele zorgketen. Wat is er technisch voor nodig om dit te realiseren?
Lees meer +
Opname23 sep 2022

Opname | Zorginhoudelijke ondersteuning door data science

In het webinar vertellen we over hoe data science zorgprofessionals kan helpen in de dagelijkse werkzaamheden aan de hand van praktijkvoorbeelden.
Lees meer +
Blog13 jan 2022

Jeugdwet: contractdiversiteit of contract-onmogelijkheid?

De complexiteit van de contractdiversiteit in de Jeugdwet is voor vele niet te bevatten. in deze blog nemen wij je mee in het spelveld.
Lees meer +