06 jan 2020

ZorgSpectrum: meer inzicht dankzij Zorgmonitor

Zorgorganisatie ZorgSpectrum heeft gekozen voor Zorgmonitor, de BI oplossing van Fierit. Roy van der Gun, Manager Control & ICT bij ZorgSpectrum: “Voor ons was het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Fierit anticipeerde snel en goed op onze wensen. Vooral het referentiebezoek gaf veel vertrouwen.”

Roy vervolgt: “Onze vorige BI-tool was erg complex in gebruik, dus voor de selectie van een nieuwe tool was gebruiksvriendelijkheid één van de belangrijkste voorwaarden. Verder vonden we het belangrijk dat de nieuwe oplossing snel geïmplementeerd en eenvoudig geïntegreerd kon worden met ons registratiesysteem en financiële- en salarisadministratie.
Het contact met Fierit verliep vanaf het eerste moment heel goed. Ze gaven snel een demo, er werd duidelijk gecommuniceerd wat wel en niet mogelijk was en er werd een referentiebezoek ingepland bij een organisatie die Zorgmonitor al in gebruik heeft. Dit gaf een goed beeld van de mogelijkheden. Ook werd er continu rekening gehouden met onze wensen en behoeften.

 

Inzicht op al onze locaties

ZorgSpectrum bestaat uit 8 zorglocaties, wijkteams en een Centraal bureau. Het is voor ons belangrijk dat zowel de managers op de locaties, alsmede de professionals op het Centraal bureau, continu inzicht hebben. Niet alleen financieel, maar ook qua productie en verzuim. Zorgmonitor maakt dit mogelijk, zonder dat iedereen er enorm druk mee is”.

 

Waardevolle data wordt overzichtelijke informatie

Olav van de Reijken, Algemeen Directeur Fierit: “Wij zijn erg blij ZorgSpectrum te mogen verwelkomen als nieuwe klant. Wij zien dat het ontsluiten van data steeds belangrijker wordt voor zorgprofessionals en zorgmanagers. Dit geeft hen de juiste inzichten, waarmee zij iedere dag beslissingen kunnen nemen die bijdragen aan het geven van warme zorg aan cliënten. Vanuit diverse applicaties, waaronder het ECD, is veel waardevolle data beschikbaar die dagelijks wordt ingevoerd. Het is goed dat Zorgmonitor kan bijdragen aan het omzetten van deze data in overzichtelijke informatie, die teruggegeven wordt aan de zorgprofessional, om zo de zorg nog beter te maken. Zo maken we samen meer mogelijk.”

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van BI en dashboarding voor jouw organisatie? Download hieronder de brochure of neem contact op via gezondheidszorg@unit4.com.