16 jun 2023

Zorg & ICT vakbeurs 2023

Geniet nog even na met de aftermovie

Op 13, 14 en 15 juni was de Zorg & ICT Vakbeurs 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je nog even nagenieten? Kijk de aftermovie!

Wat was het weer een feestje! De afgelopen 3 dagen hebben we ontzettend veel leuke, nieuwe mensen ontmoet en mooie gesprekken gevoerd op onze stand. We kijken heel tevreden terug op 3 fantastische dagen. Heel veel dank aan iedereen die onze stand of één van onze sessies heeft bezocht.

Bekijk de aftermovie

Dit vind je misschien ook interessant

Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Whitepaper22 mei 2023

Sturen op data: zo ontdek je verbeterkansen

In vrijwel ieder zorgproces kun je wat verbeteren. Waar je die verbeterkansen eerder alleen ontdekte door het proces stap voor stap te analyseren, kun je nu ook veel inzichten halen uit data.
Lees meer +
Whitepaper14 jun 2023

Een heldere API strategie maakt verzamelen, verbinden en verslimmen mogelijk

Elektronische gegevensuitwisseling wordt steeds meer een randvoorwaarde voor het bieden van goede zorg. Daarin spelen API's een grote rol. In dit whitepaper lees je meer over het inzetten van API's.
Lees meer +