10 mei 2021

Tenzinger platina partner Dutch Health Week

Deze week is de samenwerking beklonken tussen Dutch Health Week & Tenzinger. Tenzinger is hiermee trotse platina partner van de Dutch Health Week, het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021. De week vindt plaats van 18 t/m 21 mei 2021. Ruud Koolen, director Dutch Health Week: “Tenzinger is een van de meest innovatieve spelers in de zorg en mag natuurlijk niet ontbreken op het grootste online innovatie- en inspiratie-evenement voor de zorg.”

Let’s improve health together

Siep Kosse, Director Marketing & Communications bij Tenzinger: “We zijn erg trots om ons als platina partner te verbinden aan de Dutch Health Week. Het thema Let’s improve health together sluit volledig aan bij onze ecosysteem visie: het onderling delen van data en samenwerking tussen IT- en zorgdata innovators en zorginstellingen, om zo samen de zorg duurzaam toegankelijk te maken. Tenzinger loopt hierin voorop.”

Innovatie speler

Ruud Koolen: “Tenzinger is een van de meest innovatieve spelers in de zorg en mag natuurlijk niet ontbreken op het grootste online innovatie- en inspiratie-evenement voor de zorg. We zijn heel benieuwd naar hun visie op een duurzame en toekomstbestendige zorg. Een verrijking voor het programma.”

Dutch Health Week & Tenzinger

Jaarbeurs lanceert van 18 t/m 21 mei 2021 het grootste online evenement in de zorgsector: de Dutch Health Week. Tijdens dit event komen alle zorgtitels van Jaarbeurs (Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support) in één week virtueel samen en gaan hierbij een samenwerking aan met externe, relevante partners, zoals de Vrije Universiteit Amsterdam, Open Universiteit en Tenzinger.

Tijdens de Dutch Health Week staat kennisoverdracht centraal. Dagelijks zijn er onder andere top keynotes, rondetafelsessies en netwerkbijeenkomsten. Onze experts sluiten aan bij deze rondetafelsessies en verzorgen een vijftal webinars.

Dit jaar draait alles om het thema ‘Lets’s improve health together. Samen op weg naar een toekomstbestendige en duurzame zorg. Om de complexe en enorme uitdagingen van het transformeren van de zorgsector het hoofd te bieden, dienen de handen ineen geslagen te worden.

Meer weten over de Dutch Health Week? Neem een kijkje op www.dutch-healthweek.nl

Op de foto: Siep Kosse (L) en Ruud Koolen (R)