29 okt 2021

Tenzinger breidt ecosysteem uit met CareConnections

Datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. Daar gelooft Tenzinger in. Dit blijkt ook uit de gloednieuwe samenwerking met CareConnections.

CareConnections is een dynamische organisatie met een enorme passie voor zorg en technologie. Middels technologie vereenvoudigt CareConnections de registratie van de dagelijkse cliëntinformatie. Hierdoor wordt het werk van zorgmedewerkers niet alleen leuker, maar worden zorgmedewerkers ook ontlast. Om dit te verwezenlijken heeft CareConnections inmiddels drie apps ontwikkeld.

Met de toevoeging van CareConnections aan het ecosysteem van Tenzinger werken we samen aan hetzelfde doel: Méér tijd en aandacht voor goede zorg.

Lancering tijdens Zorg & ICT 2021

Tijdens de Zorg & ICT beurs op 2, 3 en 4 november proosten we officieel op de nieuwe samenwerking met CareConnections. Ben je benieuwd wat het partnership van Tenzinger en CareConnections precies gaat betekenen? Bezoek dan onze sessie ‘De digitale revolutie – betere samenwerking voor de zorg van morgen’ op dinsdag 2 november van 11.30 tot 12.00 uur.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze stand waar we je meer kunnen vertellen over deze ontwikkeling. Zien we je daar? Bekijk het programma en schrijf je in via de onderstaande button:

Inschrijven

 

Sneak preview van de stand op Zorg & ICT 2021.

Over Tenzinger

Tenzinger verslimt de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugd- en pleegzorg en GGZ is Tenzinger een bepalende speler bij het verbeteren en verslimmen van de zorg. Met ECD’s, portalen, apps, organisatieoptimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.