12 jan 2023

Stichting Lentekind live met Fierit ECD

Met veel confetti en taart is deze week het Fierit ECD live gegaan bij Stichting Lentekind. En de eerste reacties zijn positief!

Stichting Lentekind koos vorig jaar voor het Fierit ECD en is zeer tevreden over de keuze en de implementatie. “Voor ouders betekent het dat ze vanaf nu het hele dossier kunnen inzien, voor medewerkers dat er minder rapportagehandelingen nodig zijn en voor de kinderen dat de behandeling op doelen beter ondersteund wordt”, zeggen Claudia Machielse en Cindy van Rossum die vanuit Lentekind verantwoordelijk waren voor de implementatie.

Nu Lentekind een paar dagen live is met Fierit horen zij ook positieve reacties van de begeleiders. “We horen vooral dat Fierit makkelijker en overzichtelijker is en dat registreren minder tijd kost waardoor er meer tijd voor de kinderen is.”

Fierit Consultant Luna de Rooij is ook tevreden over de implementatie. “Het was erg leuk om te zien dat iedereen al zo snel met meer functionaliteiten aan de slag ging, dan we van tevoren hadden ingepland.”

Over Lentekind

Stichting Lentekind is een orthopedagogisch dagcentrum voor beweging en ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen. Lentekind is gevestigd in Middelburg.

Dit vind je misschien ook interessant

Klantverhaal06 mei 2021

De Waerden kiest voor het ECD Fierit

De Waerden kiest voor Fierit, het ECD van IT- en zorgdata innovator Tenzinger. André van Bentum, Manager Services & Advies bij De Waerden: “Het is voor ons belangrijk dat het partnerschap met Tenzinger verder gaat dan alleen het ECD. Als partners kunnen we echt in de frontlinie met elkaar oplopen in de ontwikkelingen voor de sector gehandicaptenzorg.”
Lees meer +
Brochure10 sep 2021

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +
Brochure13 sep 2021

Het Fierit Medisch- en behandeldossier

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +