01 feb 2024

kandidaten Zorgverslimmer award 2024 bekend

En de genomineerden zijn....

De vraag naar zorg groeit, net als de kosten en het tekort aan personeel. Dit is niet meer op te lossen met meer geld of meer personeel. Voor deze uitdagingen heeft de zorg slimme oplossingen nodig in de vorm van algoritmes en voorspellers, vooral op het gebied van procesverbeteringen, technologie en data. Kortom: de zorg heeft verslimmers nodig. Daarom beloont Tenzinger dit jaar voor de derde keer bedenkers van slimme oplossingen voor grote zorguitdagingen met een award. Welke bedenker van een slimme oplossing wint de Zorgverslimmer award 2024?

En de genomineerden zijn…

Ook dit jaar hebben we weer 24 bevlogen en inspirerende kandidaten kunnen nomineren. De genomineerden zijn bedenkers van slimme oplossingen en geven zorgverleners tijd terug voor zorg. En dat is hard nodig. Want met maar 24 uur in een dag en een zorgvraag die blijft groeien, telt elk uur.

Bekijk de 24 genomineerden

 

Stem op jouw favoriet

Naast de jury-award is er ook een publieksprijs. En die is minstens zo belangrijk. Stem hieronder op jouw favoriete kandidaat en wie weet gaat jouw zorgverslimmer er dit jaar vandoor met de juryprijs! Stemmen kan tot en met 28 februari.

Stem op jouw favoriete verslimmer

 

Uitreiking 29 februari 2024

De uitreiking van de jury-award en de publieksprijs is op 29 februari 2024 tijdens het Zorgverslimmers Festival in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

 

Waarom deze award?

De zorg staat voor immense uitdagingen. De vraag naar zorg groeit, net als de kosten en het tekort aan personeel. Dit is niet meer op te lossen met meer geld of meer personeel. Voor deze uitdagingen heeft de zorg slimme oplossingen nodig. Slimme oplossingen in de vorm van bijvoorbeeld algoritmes, voorspellers, procesverbeteringen, methodes, mooie projecten of inspirerende boeken.

Zorgverslimmers geven zorgpersoneel niet alleen meer tijd en aandacht voor cliënten, maar zorgen ook voor meer en beter inzicht in wat cliënten en zorgprofessionals nodig hebben. Ze maken de zorg alerter, proactiever en efficiënter. We zijn trots dat we een aantal mensen die al oplossingen voor grote zorguitdagingen hebben bedacht een podium kunnen bieden.

Dit vind je misschien ook interessant

Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Brochure21 nov 2021

Brochure Tenzinger Zorgapp

Je bent de zorg niet ingegaan om te registreren, maar als het dan tóch moet, dan natuurlijk zo comfortabel mogelijk. Daarom hebben wij de Tenzinger Zorgapp: hiermee heb je altijd en overal de informatie over je cliënten die je nodig hebt letterlijk binnen handbereik.
Lees meer +
Whitepaper22 mei 2023

Sturen op data: zo ontdek je verbeterkansen

In vrijwel ieder zorgproces kun je wat verbeteren. Waar je die verbeterkansen eerder alleen ontdekte door het proces stap voor stap te analyseren, kun je nu ook veel inzichten halen uit data.
Lees meer +