Brochure25 feb 2021

Informatiebeveiliging

Veilig werken in de cloud

Voor onze klanten is het ECD Fierit van cruciaal belang in de zorgverlening en bedrijfsvoering. In het ECD wordt gevoelige informatie over cliënten opgeslagen. Wij hebben uitgebreide maatregelen getroffen om informatiebeveiliging goed te regelen en daarmee zorg te dragen voor een betrouwbare en veilige dienstverlening.

Arie Bouw

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Informatiebeveiliging in de cloud

Alle maatregelen die wij nemen leveren een bijdrage aan de drie pijlers van informatiebeveiliging: vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid. Het uitgangspunt hiervan is dat de in Fierit vastgelegde data beschermd is tegen ongewenste toegang en wijziging en dat de data alleen beschikbaar is voor geautoriseerde personen en systemen op de vooraf overeengekomen tijdstippen.

In deze brochure worden de belangrijkste technische, organisatorische en softwarematige maatregelen besproken die wij treffen om het veilig werken met Fierit te borgen.

Mail mij de brochure

Vul onderstaand formulier in om de brochure te ontvangen.

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.

Ook interessant

Brochure06 jun 2024

Fierit voor de ouderenzorg

Download de brochure en ontdek wat Fierit voor jouw organisatie binnen de ouderenzorg kan betekenen.
Lees meer +
Brochure06 jul 2023

Meer tijd voor zorg met functioneel applicatiebeheer

De rol functioneel applicatiebeheer in de zorg is misschien wel de meest onderbelichte rol bij zorgorganisaties. En dat terwijl FAB een grote rol speelt in de uitdagingen waar de zorg voor staat.
Lees meer +
Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!