Podcast08 mei 2023

Tenzinger Talk | Op zoek naar meer tijd voor zorg

Versnellen van innovatie

Bekijk profielBekijk profiel

In deze aflevering praat Boris Hololtcheff met Topaze-bestuurder en innovator in jeugd- en ouderenzorg Jeroen Slootmans.

Ze praten over hun gezamenlijke passie: innoveren. Dat doen ze om de zorg dichterbij de cliënt te organiseren, effectiever te maken en toegankelijk te houden voor iedereen. Wat heb je er voor nodig om succesvol te kunnen innoveren? Een slim idee alleen is niet genoeg. Je hebt mensen nodig die in je geloven. Je hebt geld nodig, veel geld. Tijd. Een cultuur waarin ruimte is voor innovatie en waar de veranderbereidheid groot is. Maar vooral heb je mensen nodig die jouw ideeën omarmen en er als ambassadeurs mee de organisatie ingaan zodat je er met elkaar voor kunt zorgen dat het slaagt. Want, innoveren doe je niet alleen! Daarvoor hebben we iedereen nodig.

Luister de podcast hieronder of via Spotify of Apple.

 

Neem contact op

Peter Rikkerink

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Ook interessant

Podcast20 mrt 2023

Zo behoud je young professionals voor de zorgsector

In deze podcast praat Willine Geluk met Zorgverslimmer en HRM-expert Vincent Regtop over het behoud van young professionals in de zorgsector. 
Lees meer +
Podcast13 apr 2023

Boris in gesprek met Marco Meerdink

In deze aflevering praat Boris met zorgbestuurder Marco Meerdink van ouderenzorgorganisatie Careyn over oorzaken én gevolgen van het personeelstekort in de ouderenzorg.
Lees meer +
Whitepaper20 apr 2020

Data Science in de zorg

Al jarenlang leggen zorgaanbieders een schat aan data vast over de zorg die zij leveren. Nu is het tijd om al die historische data voor hen te laten werken. Lees meer in ons whitepaper.
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!