AFAS expert voor de zorg

Optimalisatie & beheer

AFAS voor de zorg

Al meer dan 15 jaar is Cure4 gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van alle bedrijfsondersteunende processen in de zorg. Door dit samen te brengen met onze expertise van AFAS, zijn we de ideale partner voor zorgorganisaties die met AFAS werken of willen gaan werken. Ons team van AFAS specialisten staat voor je klaar om AFAS op maat voor jouw zorgorganisatie te optimaliseren en/of beheren.

Optimalisatie

De mogelijkheden in AFAS zijn ontzettend groot. Ben je benieuwd hoe jullie nóg meer uit je AFAS software kunnen halen? Ons team van AFAS specialisten laten je graag zien waar waar voor jullie alle optimalisatiekansen liggen.

Lees meer op de website van Cure4
Lees meer op de website van Cure4

Applicatiebeheer

Goed applicatiebeheer is belangrijk om de alle functionaliteiten van AFAS optimaal te laten werken. Wij kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen, zodat de kwaliteit en prestaties altijd gegarandeerd blijven.

Lees meer op de website van Cure4
Lees meer op de website van Cure4

Onze klanten

Ook interessant

Whitepaper29 jul 2021

Optimaliseer AFAS in de zorg

De mogelijkheden van AFAS in de zorg zijn ontzettend groot. Zeker als je alle mogelijkheden van AFAS goed benut. Optimaliseer AFAS in de zorg en maak het werk makkelijker én leuker!
Lees meer +
Opname03 okt 2021

Opname | AFAS optimalisatie in de zorg

Wist je dat veel zorgorganisaties niet alle functionaliteiten binnen AFAS benutten? In het AFAS optimalisatie in de zorg geven we je tips.
Lees meer +

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Heb je vragen over Cure4?

Neem contact met ons op: