09 jan 2024

Save the date

Zorgverslimmers Festival 2024 2024

Speciaal voor opdrachtgevers en gebruikers van Medicore, Fierit, Cure4, Business Consultancy en 6Gorilla’s organiseren we op 29 februari 2024 het Zorgverslimmers Festival.

Slim als je erbij bent

Het Zorgverslimmers Festival is dit jaar op een bijzondere dag in een bijzonder jaar! Een dag met 24 uur extra tijd voor zorg, waarin wij je in 240 slimme minuten alles laten zien over onze roadmaps, innovaties en producten.

Het delen van kennis staat centraal. Hoe werken we samen slimmer en wat kun jij van Tenzinger verwachten? Je kunt genieten van inspirerende sprekers zoals Teun Toebes en Quintijn Amaen en inhoudelijke kennissessies, allemaal in een echte festivalsfeer, onder leiding van dagvoorzitter Eva Eikhout.

Het Zorgverslimmers Festival is dit jaar in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Meer info en aanmelden

Dit vind je misschien ook interessant

Brochure10 sep 2021

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +
Brochure08 jun 2023

Samen verslimmen we de zorg

Wij zijn er om met data de zorg te verbeteren. Vermenselijken. En verslimmen. Want wie slim zorgt, heeft meer tijd + aandacht + geld voor wat écht belangrijk is. Met onze innovaties, producten en voorspellers zetten we menselijke zorg voorop.
Lees meer +
Whitepaper22 mei 2023

Sturen op data: zo ontdek je verbeterkansen

In vrijwel ieder zorgproces kun je wat verbeteren. Waar je die verbeterkansen eerder alleen ontdekte door het proces stap voor stap te analyseren, kun je nu ook veel inzichten halen uit data.
Lees meer +