Opname03 dec 2020

De Ideale Zorgadministratie

We leven in een gecompliceerde tijd: We staan voor ongekende maatschappelijke uitdagingen en de zorg is het middelpunt. Covid19, hoofdlijnenakkoorden en de transitie naar de juiste zorg op de juiste plek vragen veel van zorgorganisaties. Houd jij het bij, kun je het bolwerken? Er wordt veel gevraagd van verschillende afdelingen. Alle ballen op de zorg, maar de processen moeten wel doorlopen. Juist nu is het van groot belang dat deze processen optimaal zijn ingericht en dat alles soepel verloopt, zodat alle aandacht naar patiëntenzorg kan gaan.

Tenzinger heeft jarenlange ervaring met de implementatie en optimalisatie van zorgadministraties. Op basis van al deze ervaringen hebben wij het model voor de Ideale Zorgadministratie (IZA) en de Ideale Zorg Organisatie (IZO) ontwikkeld. Door essentiële processen te optimaliseren en toekomstbestendig te maken is het mogelijk om voor jou de Ideale Zorgadministratie te realiseren.

Op 1 december was er een webinar. Je kunt de opname hier terugkijken!

In dit webinar zullen wij het IZA-model en het bijbehorende meetinstrumenten toelichten. Ook geven wij een doorkijk naar het IZO-model en geven we handvatten voor optimalisatie van jouw organisatie. Het webinar wordt verzorgd door:

  • Egbert Schaap is van oorsprong bedrijfseconoom en sinds 2008 werkzaam bij Cure4. Als senior consultant werkzaam binnen het brede spectrum van de zorg op het gebied van procesoptimalisatie en projectmanagement.
  • Quintijn Aman is een consultant met ervaring in lokale politiek, en op zorgadministraties binnen ouderenzorg en GGZ.

Dit webinar is interessant voor onder andere senior medewerker Zorgadministratie, coördinatoren of teamleiders Zorgadministatie en managers Bedrijfsvoering.

Bekijk de opname

Vul onderstaand formulier in en ontvang de opname van het webinar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!