Opname05 jun 2020

How to learn machine learning

Op 4 juni vond het webinar plaats ‘How to learn machine learning?’. Heb je het gemist of wil je het terugkijken? Dat kan hier!

Bekijk profielBekijk profiel

Iedereen praat over data science, maar hoe en waar begin je? Joran Lokkerbol van Trimbos Instituut neemt je mee in de wereld van machine learning en laat zien wat het voor jouw instelling kan betekenen. Hij geeft inspirerende voorbeelden en praktische tips, zodat jij een vliegende start kunt maken! Ravian Wettstein, Arts-onderzoeker en Jeroen Kroesen, Hoofd ICT, vertellen over hun praktijkervaringen met machine learning bij ADHDcentraal. Jeroen Sen legt uit hoe we binnen Medicore omgaan met machine learning. Verder wordt er antwoord gegeven op verschillende vragen die door deelnemers worden gesteld tijdens het webinar.

Praktische hand-out over machine learning
Naast de opname heb je toegang tot de PowerPoint presentatie en de praktische hand-out. Aan de hand van het CRISP-DM model laten wij zien hoe je in 6 stappen met data science kunt starten! Als voorbeeld hanteren we hoe Ravian Wettstein en Jeroen Kroesen van ADHDcentraal aan de slag zijn gegaan met hun eigen machine learning project onder leiding van Joran Lokkerbol van het Trimbos Instituut tijdens de Medicore data science masterclass.

Na het volgen van dit webinar heb je handvaten om te starten met je eigen machine learning project.

Binnenkort meer informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de Masterclasses.

Heb je nog vragen naar aanleiding van het webinar? Mail deze naar jeroen.sen@medicore.nl.

Bekijk de opname

Vul onderstaand formulier in en ontvang de opname van het webinar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!