Webinar: 17 december, 11:00 uur

Grip op je wachtlijst: ontmoet CareQ

Elke dag groeien de wachtlijsten in de zorg. Cliënten wachten langer op de zorg die ze hard nodig hebben, terwijl zorgorganisaties worstelen met het behouden van overzicht en controle. Het is een herkenbaar scenario: een cliënt belt met een dringende vraag, maar je kunt geen concrete toezegging doen omdat de wachtlijst al maanden vooruitloopt. Dat knaagt. Niet alleen bij de cliënt, maar ook bij jou als zorgprofessional.

Het beheren van wachtlijsten is een complexe puzzel. Prioriteiten verschuiven, zorgvragen veranderen, en ondertussen hoop je dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Het kost tijd, energie en soms zelfs het vertrouwen van de mensen die op jou rekenen.

Maar wat als het anders kan? Wat als er een manier is om grip te krijgen op de wachtlijsten, om het overzicht terug te winnen en om te zorgen dat cliënten sneller de zorg krijgen die ze nodig hebben?

Daarom is er CareQ

In dit webinar presenteren wij CareQ. CareQ is een slimme en innovatieve oplossing die speciaal is ontwikkeld om zorgorganisaties te helpen met de wachtlijstproblematiek. Geen eindeloze spreadsheets of handmatig puzzelen meer, maar een gebruiksvriendelijke oplossing die overzicht en rust brengt.

Wat kun je verwachten?

  • Introductie CareQ: Maak kennis met deze slimme oplossing.
  • Hoe CareQ jouw organisatie kan helpen: Ontdek hoe CareQ zorgorganisaties ondersteunt in het beheren van wachtlijsten.
  • Live demonstratie: Een uniek kijkje in de werking van CareQ!
  • Vragen en interactie: Stel je vragen direct aan onze experts, interactie houden wij van!

Algemene informatie

  • Wanneer? Dinsdag 17 december, 11:00 uur
  • Voor wie? Iedereen werkzaam in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ggz, jeugdzorg of pleegzorg. Ook voor niet-Fierit klanten.

Erwin Veneman

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Meld je aan voor het webinar

17 december, 11:00 uur

Blog19 sep 2024

Fierit officieel scholingsbureau voor Omaha

Bij Fierit zijn we trots om te melden dat we nu een erkend scholingsbureau zijn voor het Omaha System. Dit betekent dat we naast onze bestaande certificering als ECD-leverancier van Omaha, nu ook bevoegd zijn om zorgorganisaties te trainen in het gebruik van deze zorgmethodiek.

Als gecertificeerd ECD-leverancier integreerden wij Omaha al succesvol in ons Elektronisch Cliënten Dossier (ECD), maar nu bieden we ook trainingen om zorgprofessionals te helpen om deze methodiek effectief in te zetten in hun dagelijkse werk.

“Deze erkenning is een geweldige stap voor Fierit en onze klanten”, aldus Ivar Grote Punt, expert consultant bij Fierit. “We zijn nu in staat om zorgprofessionals op te leiden in een methodiek dus hun zorgverlening verbetert, terwijl onze software hen de tools biedt om dit efficiënt te beheren.”

Wat is Omaha?

Het Omaha-systeem is een bewezen classificatiesysteem in de thuiszorg dat wijkverpleegkundigen helpt de behoeften van hun cliënten te identificeren, zorgplannen op te stellen en de resultaten te meten. Het biedt gestandaardiseerde terminologie, in het kader van eenheid van taal, zodat informatie over cliënten op een consistente en transparante manier kan worden vastgelegd. Hierdoor verbetert de samenwerking tussen de wijkverpleegkundigen, andere hulpverleners en mantelzorgers in het netwerk van de cliënt.

Trainingen op maat

Als scholingsbureau biedt Fierit trainingen op maat, aangepast aan de specifieke behoeften van uw organisatie. Of je nu begint met de implementatie van het Omaha-systeem, nieuwe medewerkers t.a.v. het Omaha-systeem wilt scholen of geroutineerde medewerkers wilt bijscholen, wij staan klaar om uw organisatie te helpen.

Waarom kiezen voor Fierit als Omaha-scholingspartner?

  1. Ervaring als gecertificeerd ECD-leverancier: Fierit heeft jarenlange ervaring met de integratie van het Omaha-systeem in het Fierit-ECD. Hierdoor kunnen we zorgorganisaties optimaal begeleiden bij de implementatie van zowel zorgprocessen als digitale hulpmiddelen.
  2. Ervaring in de zorg: De trainers van Fierit hebben veel ervaring in de zorg, mede dankzij hun team dat bestaat uit veel oud-zorgprofessionals. Onze trainers ‘spreken de taal van de zorg’ en weten uit ervaring hoe een dag in de praktijk verloopt. Hierdoor geven onze trainers niet enkel een ’theoretische training’, maar kunnen zij ook ingaan op praktijk voorbeelden en een sparringpartner zijn t.a.v. actuele casustieken. Deze kennis combineren we met onze uitgebreide expertise in het gebruik van het ECD.
  3. Advies methodiek: Fierit beheert meerdere methodieken in haar ECD. Door kennis te hebben over deze verschillende methodieken kan Fierit goed adviseren over welke methodiek het beste op welk soort zorgproces aansluit.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in hoe onze trainingen jouw zorgorganisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze scholingsmogelijkheden.

Heeft u een vraag?

Ivar Grote Punt

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Ivar Grote Punt

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Meer weten over Omaha?

Vul het contactformulier in

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Fierit privacy statement.
09 jul 2024

Zomeractie 2024

Exclusieve korting op onze strippenkaarten!

De zomerperiode is aangebroken en dat betekent voor velen een welverdiende vakantie. Om jouw bedrijf soepel te laten draaien tijdens deze rustige maanden, hebben wij bij Fierit een speciale zomeractie voor je!

Profiteer nu van 15% korting op een strippenkaart van minimaal 40 uur, geldig bij afname in juli en augustus!

Waarom kiezen voor een strippenkaart van Fierit?

  • Flexibiliteit: Boek onze deskundige consultants wanneer jij ze nodig hebt, of het nu gaat om korte projecten of doorlopende ondersteuning.
  • Efficiëntie: Vul de gaten die vakanties in jouw planning achterlaten, zonder stress of gedoe.
  • Toegankelijkheid: Onze strippenkaarten zijn eenvoudig in te zetten tot 31 december 2024. Hierdoor kan je de uren op je eigen tempo gebruiken, precies wanneer jouw bedrijf ze het meest nodig heeft

Wat kunnen onze consultants voor jou betekenen?

  • Applicatiebeheer: Laat ons de dagelijkse taken van jouw applicatiebeheer overnemen zodat je team zich kan focussen op de kernactiviteiten.
  • Cliëntadministratie: We kunnen de administratieve lasten van jouw clientadministratie verlichten, zodat alles up-to-date blijft.
  • Projectondersteuning: Heb je tijdelijke ondersteuning nodig bij een specifiek project? Onze consultants staan klaar om in te springen.
  • Functionele ondersteuning: Onze consultants zijn experts in Fierit. Zij kunnen functioneel ondersteunen bij optimalisaties en complexe vraagstukken.

Zo werkt het:

  1. Kies uw strippenkaart: Besluit hoeveel uren je wilt afnemen (minimaal 40 uur voor deze actie).
  2. Neem contact met ons op: Wij maken de strippenkaart voor je klaar met de 15% korting.
  3. Gebruik uw uren wanneer u wilt: De uren zijn geldig tot 31 december 2024, dus je kunt ze op elk gewenst moment inzetten.

Meer weten of aanvragen?

Wil je meer weten over de strippenkaart actie of wil je de strippenkaart aanvragen? Vul dan het contactformulier hiernaast in of neem contact op met Luna de Rooij (luna.de.rooij@tenzinger.com of 0615162633)

 

Luna de Rooij

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Vraag strippenkaart aan

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Blog10 jun 2024Leestijd < 1 min

Blog: Mareille Hulshof aan het woord

Zo geeft Fierit tijd terug aan de zorg met het clickable dashboard

Hallo allemaal, ik ben Mareille, en ik werk nu bijna tien jaar met veel plezier als consultant bij Fierit. Het is een rol waarin ik mijn analytische vaardigheden dagelijks kan inzetten om de zorg te verbeteren. In mijn vrije tijd geniet ik van koken, uit eten gaan, wandelen, bootcampen en mijn grootste passie: reizen. Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor mijn bruiloft, die eind juni plaatsvindt.

In mijn werk zoek ik altijd naar de vraag achter de vraag en streef ik ernaar om oplossingen te vinden die het werken met ons elektronisch cliëntendossier (ECD) zo soepel mogelijk maken. Vandaag wil ik jullie graag meenemen in hoe ons clickable dashboard zorgverleners helpt om sneller en efficiënter te werken, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: het verlenen van zorg.

Uitdagingen binnen de zorg

Kennisorganisatie Gartner beschreef ooit de verschillende stadia van een ECD. In mijn jaren als consultant bij Fierit ben ik deze verschillende stadia tegengekomen bij onze klanten. Van het gebruiken van Fierit als basisregistratiesysteem tot geavanceerde implementaties die de kracht van data inzetten voor slimme taken en dashboards. Elke organisatie komt daarom ook met andere hulpvragen bij mij voor advies.

Ongeacht het stadium waarin een organisatie zich bevindt, wordt iedereen geconfronteerd met uitdagingen in de zorg. Een veelvoorkomende uitdaging is het op orde houden van het dossier. En dat is precies waar wij van Fierit bij kunnen helpen!

Een voorbeeld dat ik vaak hoor, is dat medewerkers op verschillende plekken op zoek moeten naar informatie over een cliënt om een compleet beeld te krijgen. Denk aan de actuele doelen uit het plan, rapportages van de afgelopen periode, een bejegeningsadvies en de gegevens van de betrokkenen van de cliënt. Hier worden kansen gemist om processen te verslimmen en verbeteren. Kansen en mogelijkheden die positief bijdragen aan de uitdagingen in de zorg en daarmee bijdragen aan tijd teruggeven aan de zorg.

Hoe tijd teruggeven aan de zorg?

Er zijn talloze opties om met behulp van een ECD of aanverwante onderdelen zoals een BI-oplossing of app tijd terug te geven aan de zorg. Hoe kun je bijvoorbeeld minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar informatie, het voorbereiden van een evaluatiegesprek, het controleren op volledigheid van een dossier en het bijhouden van je ‘to-do’ lijstjes? Om die vraag te beantwoorden, geef ik organisaties als tip om deze vraag voor te leggen in bijvoorbeeld een werkgroep of aan eindgebruikers. Eindgebruikers weten namelijk precies welke handelingen ze doen en waar ze naar op zoek zijn.

Clickable Dashboard

Een specifiek voorbeeld van hoe ons ECD tijd teruggeeft aan de zorg, is door middel van het Clickable Dashboard. Dit dashboard integreert diverse essentiële gegevens van cliënten op één centrale plek. Als voorbeeld wil je als medewerker in één scherm kunnen zien wat de belangrijkste gegevens van de cliënt zijn. Vooral omdat sommige gegevens ook een relatie met elkaar hebben. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van metingen van gewicht en lengte met risicosignalering, of de samenvatting van de levensgeschiedenis met het bejegeningsadvies. Dat kan met het ‘Clickable Dashboard’ in Fierit. Daarin worden de gegevens die op verschillende plekken zijn vastgelegd, centraal getoond. Zorgverleners kunnen met één klik gedetailleerde informatie bekijken of wijzigen, wat een enorme tijdsbesparing oplevert.

Als voorbeeld kun je zien op het dashboard dat in de risicosignalering is vastgelegd dat de cliënt een verhoogd risico heeft op verslikking en allergisch is voor noten, maar dat er nog geen doelen of vaste afspraken zijn opgesteld. Door op de tegel “Actuele doelen” te klikken, kan het doel worden toegevoegd om een voedingsadvies op te stellen.

Een ander voorbeeld is dat je van de familie hoort dat ze een nieuw telefoonnummer hebben. In het dashboard zie je dat het telefoonnummer van de contactpersoon nog op het oude nummer staat. Door daarop te klikken kom je direct op de plek waar je deze gegevens kunt muteren.

Toekomstvisie

Mijn doel binnen Tenzinger is om organisaties te begeleiden om de volgende stap te maken in de ECD-volwassenheid zoals beschreven door Gartner. Dat hoeft niet in één keer, maar maak bijvoorbeeld een roadmap met optimalisatie thema’s. Begin bijvoorbeeld met het ter beschikking stellen van het clickable dashboard en kijk het volgende kwartaal naar het bewuste gebruik van de takenlijst. Wil je hier meer over weten? Neem dan vooral contact met mij op!

Heeft u een vraag?

Mareille Hulshof

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Mogelijk ook interessant voor jouw organisatie?

Brochure06 jun 2024

Fierit voor de ouderenzorg

Download de brochure en ontdek wat Fierit voor jouw organisatie binnen de ouderenzorg kan betekenen.
Lees meer +
Brochure13 sep 2021

Het Fierit Medisch- en behandeldossier

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +
Brochure25 sep 2024

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +
Brochure06 jun 2024

Elektronisch cliënten dossier

Fierit voor de ouderenzorg

Maak kennis met Fierit: de toonaangevende pionier in langdurige zorg! Met een gepassioneerd team van 40 collega’s streven we er elke dag naar het leven van zorgverleners te vereenvoudigen. Onze geheime kracht? Een persoonlijke en klantgerichte benadering die klanten verandert in waardevolle partners voor een gezamenlijke toekomst in de zorgsector.​

In deze brochure lees je:

  • Wat Fierit kan betekenen voor de ouderenzorg
  • Wat de voordelen zijn van het Fierit ECD
  • Hoe Fierit ingezet kan worden binnen jouw organisatie

Pim Post

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Download nu

Vul je gegevens in en ontvang het whitepaper

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Tenzinger privacy statement.

Ook interessant

Brochure25 sep 2024

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +

Het werkt met Tenzinger

Patients

Test tekst intro voor een api bibliotheek item. Test tekst intro voor een api bibliotheek item. Test tekst intro voor een api bibliotheek item. Test tekst intro voor een api bibliotheek item. Test tekst intro voor een api bibliotheek item. Test tekst intro voor een api bibliotheek item.

Blog19 jun 2023

Ouderenzorg

GRIP op probleemgedrag in de ouderenzorg

GRIP op probleemgedrag is een effectieve methode bij ouderen met dementie. Probleemgedrag – of onbegrepen gedrag – komt veel voor bij verpleeghuisbewoners met dementie. Roepen, onrustig zijn of geagiteerd reageren; het zorgt voor een verminderde kwaliteit van leven bij bewoners en een verhoogde belasting van het personeel.

Mareille Hulshof

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

GRIP geeft handvatten aan het multidisciplinaire team om de onderliggende oorzaken van het probleemgedrag te vinden en daar met elkaar een oplossing voor te vinden. Onderliggende oorzaken van probleemgedrag kunnen bijvoorbeeld onvervulde behoeften zijn, stress of de manier waarop ouderen proberen om te gaan met veranderingen in hun leven.

Doel van GRIP

  • kwaliteit van leven van mensen met dementie verbeteren
  • mensen met dementie, en hun naasten, voelen zich prettiger
  • minder gebruik van psychofarmaca, waarvan het effect en de bijwerkingen onduidelijk zijn

Kijk en luister naar de ervaringen met GRIP via deze video:

Over GRIP

GRIP is door GERION in samenwerking met het UKON-netwerk en UNO-VUmc ontwikkeld en door onderzoeker Sandra Zwijsen geïmplementeerd en geëvalueerd.

Voor wie?

Psychogeriatrische afdelingen van verpleeghuizen en voor kleinschalige woonvormen. Ook ambulante- en thuiszorgteams werken met GRIP. Het ideale GRIP-team bestaat uit een zorgmedewerker (bijvoorbeeld EVV-er of geriatrisch verpleegkundige), een arts of manager (bijvoorbeeld teamleider, kwaliteitsfunctionaris) en een psycholoog.

GRIP in 4 stappen

  1. Vroegtijdig vaststellen van probleemgedrag door verbeterde signalering door verzorging, aan de hand van een scorelijst (NPI-Q). Het advies is om elke 6 maanden de bewoners van de afdeling te screenen.
  2. Afhankelijk van de signalen, kan eventuele analyse van het gedrag plaatsvinden met behulp van een werkblad, dat wordt doorgegeven aan de arts (bij een lichamelijke oorzaak) en/of aan de psycholoog (bij een mogelijk psychische oorzaak).
  3. Als er sprake is van probleemgedrag, is de volgende stap het opstellen van een behandelplan, -doel en evaluatiemoment door de arts en/of psycholoog.
  4. Evaluatie van de behandeling met het team door de arts of psycholoog.

GRIP in Fierit

De stappen voor Methodisch werken met GRIP kunnen vanuit ons ECD Fierit ondersteund worden. De methode GRIP is daarvoor gestandaardiseerd, aanvullend met workflow (taken komen automatisch op de takenlijst) en een plan structuur. Er kan gerapporteerd worden op de doelen en interventies die zijn opgesteld via GRIP. Ook kunnen deze getoond worden in de ZorgApp.

Randvoorwaarden om GRIP in Fierit goed te gebruiken

  • Gebruik van workflow en de takenlijst
  • Autorisaties per rol zodat taken bij de juiste gebruikersgroepen naar voren komen
  • Methodische training in GRIP. Neem voor een train-de-trainer cursus contact op met GERION.

Wil je meer weten over deze module? Neem dan contact met ons op!

Heb je een vraag?

Mareille Hulshof

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

Ook interessant

Brochure25 feb 2021

Informatiebeveiliging Fierit

Wij hebben uitgebreide maatregelen getroffen om informatiebeveiliging goed te regelen en het veilig werken met Fierit te borgen.
Lees meer +
Brochure25 sep 2024

De 10 belangrijkste voordelen van het ECD Fierit

Met ons ECD Fierit worden alle zorg- en administratieve processen geoptimaliseerd en kunnen gegevens op een betrouwbare wijze en volgens wet- en regelgeving worden uitgewisseld.
Lees meer +
Whitepaper22 mei 2023

Sturen op data

Zo ontdek je verbeterkansen

Steeds meer zorgorganisaties zien de meerwaarde van datagedreven werken en het belang van het nemen van beslissingen op basis van data, in plaats van op onderbuikgevoel.

Ilje van der Ploeg

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Sturen op data: zo ontdek je verbeterkansen

In vrijwel ieder zorgproces kun je wat verbeteren. Waar je die verbeterkansen eerder alleen ontdekte door het proces stap voor stap te analyseren, kun je vandaag de dag veel inzichten halen uit data. Die data kun je niet alleen gebruiken om je processen te verbeteren, je kunt ze ook gebruiken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Wij helpen zorgorganisaties bij het onderzoeken en identificeren van kansen, én bij het omzetten van die kansen in concrete dataproducten zoals dashboards.

In deze whitepaper lees je:

  • Hoe je bedrijfsprocessen optimaliseert op basis van inzichten uit data
  • Hoe je betere beslissingen neemt met gerichte stuurinformatie
  • Dat je met datagedreven de werkdruk verlaagt en tegelijkertijd het werkplezier verhoogt

Ilje van der Ploeg

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Mail mij deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te ontvangen.

Ook interessant

Whitepaper09 nov 2021

Beter wachtrijmanagement met de Tenzinger wachtrijverslimmers

De wachtlijsten in de zorg groeien al jaren. En hoewel iedereen het belang ziet van het goed meten van de werkelijke wachttijden, zijn het verstrekken van inzicht in wachttijden en capaciteit taken die in de meest zorgorganisaties worden overgelaten aan secretariaten of zorgadministraties.
Lees meer +
Whitepaper10 nov 2022

Slimme zorg

Meer tijd voor zorg met slimme signaleringen

Steeds meer zorgorganisaties zien de meerwaarde van slimme signaleringen in hun zorgadministratie. Denk aan signalen wanneer een verwijsbrief ontbreekt of wanneer je bij een cliënt over een indicatie heen dreigt te gaan. Je kunt deze signalen ook inzetten aan de zorginhoudelijke kant. Op die manier gebruik je je ECD niet alleen om te registreren en te declareren, maar ook om de efficiency van zorgverleners te verhogen.

In deze whitepaper gaan we dieper in op hoe je je ECD volautomatisch signalen kunt laten genereren op basis van zorginhoudelijke triggers.

Het ECD: geen declaratiesysteem maar zorgsoftware

Het ECD is ooit bedacht als registratie- en declaratiesysteem. De eerste generatie ECD’s waren ook volledig zo opgezet, met als gevolg dat ze voor de zorgverlener heel onhandig waren om mee te werken. De huidige generatie ECD’s is gelukkig ontworpen met het proces op de werkvloer als uitgangspunt. Het ECD als je behulpzame collega. Tenzinger investeert met producten zoals de Tenzinger Zorgapp in het verhogen van het gebruiksgemak van de software op de werkvloer. Met de Zorgapp is het bijvoorbeeld heel makkelijk om op een smartphone registraties te doen en je workload van de dag in te zien.

Met slimme signaleringen:

  • Verslim je zorgprocessen
  • Verhoog de kwaliteit van zorg
  • Verlaag de werkdruk

Mail mij deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te ontvangen.

Ook interessant

Whitepaper09 nov 2021

Beter wachtrijmanagement met de Tenzinger wachtrijverslimmers

De wachtlijsten in de zorg groeien al jaren. En hoewel iedereen het belang ziet van het goed meten van de werkelijke wachttijden, zijn het verstrekken van inzicht in wachttijden en capaciteit taken die in de meest zorgorganisaties worden overgelaten aan secretariaten of zorgadministraties.
Lees meer +
Whitepaper10 okt 2022

Implementeren

Hoe implementeer je een ECD?

Bij de selectie van een nieuw ECD letten zorgorganisaties vooral op de functionaliteit die de software biedt. Logisch ook; je wil wel dat het ECD goed aansluit bij je werkprocessen. Er is daarom vaak niet of nauwelijks aandacht voor de implementatiemethodiek. En dat is zonde, want de implementatie bepaalt uiteindelijk of al die zorgvuldig uitgekozen functionaliteiten ook op de juiste manier worden ingericht en of medewerkers die ook goed gebruiken.

Pim Post

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Deze reisgids helpt je op weg

Het succesvol gebruik van je ECD wordt mede bepaald door de implementatie. Bij Tenzinger gebruiken we hiervoor onze eigen implementatiemethodiek.

 

In deze whitepaper beschrijven we hoe deze implementatiemethodiek eruit ziet en wat de Tenzinger-aanpak je oplevert.

Mail mij het whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te ontvangen.

Ook interessant

Whitepaper12 apr 2021

Grip op zorg door financiële sturing

In de whitepaper Grip op zorg door financiële sturing lees je hoe je meer grip krijgt op de bedrijfseconomische kant van het zorgproces, hoe je de zorgvraag beter kunt voorspellen en hoe je een realistische begroting maakt.
Lees meer +
Whitepaper21 mrt 2020

Data is de motor voor procesverbetering in de zorg

Data-uitwisseling in de keten is noodzakelijk om zorgprocessen te optimaliseren, efficiency te verhogen en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Niet alleen in de eigen organisatie, maar in de hele zorgketen. Wat is er technisch voor nodig om dit te realiseren?
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg!

Door op de button te klikken ga je akkoord met het Fierit privacy statement