Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Ontmoet ons op Zorg & ICT

18 t/m 20 mei 2021


Schrijf je gratis in

Zorg & ICT 2021Van dinsdag 18 t/m donderdag 20 mei zal de Jaarbeurs zich zoals ieder jaar vullen met vakmensen uit de zorg. Met meer dan 200 exposanten en 200 sessies voorziet de Zorg & ICT je van kennis en informatie over de digitaal gedreven zorg van nu.

Bezoek onze stand

Samen met zusterbedrijf Medicore staan wij op Zorg & ICT. Je kunt ons de aankomende editie dus op twee stands bezoeken!
Schrijf je via deze link gratis in voor de beurs.

Video

Ook ben je van harte welkom tijdens één van onze presentaties over Mobile Transformation in Theater 2: Connected & Digital Health.

Mobile Transformation

Als Nederland zijn we enorm trots op onze gezondheidszorg, we prijken wereldwijd al jaren in de hoogste regionen en iedereen is verzekerd van goede zorg. Maar de langdurige zorg staat onder enorme druk. Als wij zorg van dezelfde kwaliteit willen blijven bieden moet er snel iets gaan gebeuren, en ICT gaat daar een grote rol in spelen. Het gebruik van mobile devices zoals iPhones en iPads zullen een prominente plek innemen in deze transformatie. Als zorgorganisatie in de langdurige zorg moet en wil je hier graag in mee, maar men heeft nog lang niet altijd zicht op wat mobiel werken intramuraal oplevert en of het opweegt tegen de kosten. Laat je inspireren en meevoeren naar de toekomst van het mobiel werken binnen de langdurige gezondheidszorg.

Inschrijven

Schrijf je in voor onze sessie Mobile Transformation:

Dinsdag 18 mei van 11:30 tot 12:00;
Woensdag 19 mei van 11:30 tot 12:00.

 

Spreker: Heike Brandes (Productmanager Fierit)

 

Presentaties op de standOnze tweede stand heeft een uniek concept waarbij je als bezoeker de hele dag verschillende korte presentaties kunt bijwonen over diverse actuele onderwerpen. De sessies worden verzorgd door Fierit, Medicore, Cure4 en Tenzinger. Voor de sessies op onze stand is vooraf inschrijven niet nodig.Medisch & Behandeldossier

Is een kwalitatief en gebruikersvriendelijk geïntegreerd zorgdossier, waar ook artsen en behandelaren hun dossier voeren, een utopie? Nee, zeker niet. In deze sessie laat Heike Brandes jullie in vogelvlucht zien hoe een geïntegreerd dossier een significante bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van zorg.

 

Spreker: Heike Brandes (Productmanager Fierit)

 

Weg met registratielast: geef zorg de ruimte!

Wist je dat 77% van de extramurale zorgverleners metingen telefonisch doorgeeft aan zijn opdrachtgever? En dat 50% van de zorgverleners meetwaardes dubbel registreert in het ECD? De roep om slimme e-health toepassingen is dan ook hard. En dat is ook logisch, want als we niets veranderen aan de wijze waarop we de zorg organiseren in Nederland hebben we in 2030 1 op de 4 werkende Nederlanders nodig in de zorg. Maar hoe bedenk je nu iets slims, wat zorgverleners ook écht ondersteunt?

In deze sessie neemt Chantal van Ginkel je mee in de wijze waarop we, in co-creatie met VG en VVT-organisaties MeetMattie hebben ontwikkeld.

 

Spreker: Chantal van Ginkel (Productmanager Fierit)

 

Wet zorg en dwang

Het eerste kwartaal werken met de Wet zorg en dwang zit erop en ondertussen zijn we vele registraties verder. Over het algemeen wordt deze wet registratielast verzwarend ervaren. Toch kun je door de inzet van slimme ICT deze last verlichten; wij laten zien hoe!

 

Spreker: Heike Brandes (Productmanager Fierit)