Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Eindgebruikers ESS – MSS


Deze training aanvragen

Training Eindgebruikers ESS – MSSAls zorgmedewerker ben je natuurlijk hoofdzakelijk met de cliënt bezig; die staat centraal! Maar soms wil je ook wat meer aandacht aan je eigen medewerkerdossier geven en wil je inzicht krijgen in bepaalde informatie rondom jouw dienstverband of verlofdagen. Speciaal daarvoor heeft Tenzinger een training ontwikkeld om jou inzicht te geven in en te leren werken met het ESS (Employee Self Service). Ben je als manager in de zorg werkzaam? Dan is er ook een aanvulling voor MSS (Management Self Service) binnen Fierit.

 

Onderwerpen van de training

Tijdens deze interactieve training gaan we aan de slag binnen jouw eigen omgeving. Je krijgt zodoende inzichten in de werking, maar ook waar je bepaalde informatie terug kunt vinden. Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn:

  • Wat is het ESS en MSS?
  • Inzage in ESS
  • Verzamelstaat en Verlofkaart
  • Inzage in MSS
  • Formulieren invullen
  • Werking van agenda, postbus, takenlijst en favorieten

 

Aanvullende informatie

Deze training is bedoeld voor iedereen die met Fierit werkt; van zorgmedewerker, tot teamleider en van coördinator tot zorgmanager. Daarom kan de inhoud van deze training toegespitst worden op jou en je collega’s die deze training volgen.

 

Wil jij deze training, samen met directe collega’s, graag volgen? Bespreek het dan met je leidinggevende of vraag aanvullende informatie aan via projectbureau@tenzinger.com

 

Heb je al een groepje bij elkaar en wil je deze training graag op locatie aanvragen? Laat je leidinggevende dan een mail sturen naar projectbureau@tenzinger.com. Deze training kan gevolgd worden in groepen van maximaal 10 personen.