Jouw persoonlijke zorgassistent

Zorgverlenersportaal

Jouw werkdag op één scherm

In het zorgverlenersportaal zien zorgverleners in één oogopslag welke cliënten zij die dag gaan zien. Hierdoor kunnen zorgverleners zich snel en eenvoudig voorbereiden op de dag. Via de slimme agenda en taken doet een zorgverlener alleen wat nodig is.

Zorgverleners hebben de keuze of zij willen registreren in het zorgverlenersportaal of het Medicore ECD. Zo kiest de zorgprofessional waar hij of zij het prettigste mee werkt.

Whitepaper ‘Jouw persoonlijke mobiele zorg assistent’

Signalen direct zelf oplossen

Het zorgverlenersportaal geeft aan of een primaire diagnose geregistreerd is, checkt op de aanwezigheid van de behandelovereenkomst en verwijsbrief, houdt de looptijd van de behandeling bij en geeft een signaal bij het ontbreken van activiteitenregistratie of verslaglegging.

Zo is het voor zorgverleners direct duidelijk welke acties nog open staan. Je kunt de signalen direct afhandelen, zodat achteraf corrigeren niet meer nodig is.

 • Overzichtelijke rapportages
 • Voorkom correcties achteraf

Samen werken aan betere zorg

In het zorgverlenersportaal wordt je gekoppeld aan je team en cliënten. Via de berichtenbox neem je gemakkelijk en veilig contact met teamgenoten of cliënten. Via de berichtenbox kun je links, dagboeken en vragenlijsten meesturen. Op deze manier werk je samen met cliënten en kun je hem of haar op afstand coachen.

Als zorgprofessional doe je graag je werk goed. Binnen de organisatie zijn hier afspraken over gemaakt. In het beginscherm volg je precies hoe jij en jouw team presteren. Hoe is het met de bezetting op je afdeling? Wat is de gemiddelde doorlooptijd van trajecten? Ben je declarabel genoeg? Jij weet het eerder dan je manager!

Ga veilig om met cliëntgegevens

Iedereen die in de zorg werkt heeft te maken met gevoelige gegevens. Om de privacy te waarborgen is er strenge wet- en regelgeving. Via duidelijke autorisatie mogelijkheden, inzicht in je beveiligingsniveau en veilige toegang hebben jij én jouw cliënt de garantie dat er veilig met de gegevens wordt omgegaan. In het zorgverlenersportaal kies je verschillende autorisatierechten voor de betrokkenen bij een cliënt, zoals familie of vrienden.

 • Eenvoudig beheer van rollen en rechten
 • Controle op dossierinzage
 • Voldoe aan de laatste privacywetgeving

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Contact

Ben je benieuwd hoe wellbee jouw zorgorganisatie kan ondersteunen? Wij denken graag met je mee.