Meer regie voor de cliënt, meer tijd voor de zorg

wellbee e-health voor jouw zorgorganisatie

Digitale ondersteuning in de behandeling

Met een groeiende zorgvraag en een tekort aan zorgverleners moet de zorg van morgen innovatief zijn. Alleen zo hou je tijd over om échte zorg te kunnen blijven bieden. Samen met de cliënt kijk je wat thuis en online gedaan kan worden om aan herstel te werken. Zo kun je de tijd dat je elkaar face-to-face ziet zo optimaal mogelijk benutten. Met de wellbee e-health modules maken we communiceren, leren en meten in de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg makkelijker.

 • Geïntegreerde koppeling met het Medicore ECD
 • Veilig communiceren via de berichtenbox
 • Makkelijk vragenlijsten maken en versturen
 • Online lesmodules voor de cliënt
Lees de voordelen van digitaal behandelen

Blended care in jeugdzorg en GGZ

Met online lesmodules kan de cliënt thuis zelfstandig verder werken aan herstel. Als zorgverlener geef je jouw cliënt huiswerk mee. Dit kan variëren van het bekijken van instructievideo’s tot het maken van opdrachten en het volgen van e-learning modules. Via de workflow kijk je mee en geef je feedback. Op deze manier kun je efficiënt werken. Heeft jouw cliënt een taak afgerond? Dan wordt dit automatisch doorgezet naar het ECD. Hier hoef je als zorgverlener niets voor te doen.

In het gebruiksvriendelijke systeem maak je gemakkelijk eigen lesmodules, lesprogramma’s en trainingen. Door het simpel invoegen van tekst, beeld- en videocomponenten of vragenlijsten kun je de zorg bieden die past bij jouw zorginstelling.

 • Veilig vragenlijsten, ROM en PROM’s versturen
 • Overzichtelijke samenvatting- en resultaatpagina’s
 • Zelf vragenlijsten maken

Geïntegreerde e-health: automatische koppeling met het Medicore ECD

Als zorgverlener besteed je het liefst zo weinig mogelijk tijd aan administratie, zodat je meer tijd overhoudt voor jouw cliënten. Wellbee e-health heeft een directe koppeling met het Medicore ECD. Dit betekent dat signalen vanuit jeugdzorg of ggz cliënten automatisch verwerkt worden in het ECD.

 

Medicore ECD voor jeugdzorg

 

Medicore ECD voor GGZ

Veilig en gemakkelijk communiceren met wellbee beeldbellen

Voor een goede samenwerking tussen cliënt en zorgverlener is goede communicatie essentieel. Via wellbee beeldbellen kunnen cliënt en zorgverlener gemakkelijk en snel face-to-face contact hebben op afstand. Beeldbellen kan via een smartphone, tablet of desktop.

De applicatie die wij gebruiken voor beeldbellen is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Hiermee ben je als zorginstelling verzekerd van een veilige tool.

Deze klanten werken met wellbee e-health

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Contact

Ben je benieuwd hoe wellbee jouw zorgorganisatie kan ondersteunen? Wij denken graag met je mee.