Welkom bij Tenzinger

Welkom Tactus

Wat leuk om jullie hier digitaal alvast te ontmoeten! Volgende week komen wij bij jullie langs om meer te horen over jullie organisatie en jullie kennis te laten maken met Tenzinger en het Medicore ECD. Als voorbereiding hebben wij alvast gekeken naar jullie vragen. Op deze pagina vindt je interessante whitepapers en video’s die meer informatie geven over onze oplossingen.

Op deze manier willen we je kennis laten maken met het Medicore ECD, wellbee cliënt- en zorgverlenersportaal, 6G dataplatform en Tenzinger.

Tot volgende week!

 

De cliënt centraal

In de verslavingszorg werk je met een kwetsbare doelgroep. Tenzinger gelooft in de kracht van de cliënt en eigen betrokkenheid in het behandelproces.

In het met Medicore geïntegreerde wellbee cliëntportaal heeft de cliënt vanaf de start van de behandeling inzicht in het eigen dossier, afspraken en medicatie. Samen met de zorgprofessional maakt de cliënt de behandeling effectiever via online vragenlijsten, samen het behandelplan opstellen en het gebruik van e-health modules.

De zorgverlener ontvangt direct een automatisch signaal in het Medicore ECD op het moment dat de cliënt een vragenlijst invult, taak voltooid of contact wil opnemen.

Whitepaper wellbee | Je persoonlijke mobiele zorgassistent

Medewerkers in hun kracht

In de SaaS Medicore ECD suite kan optimaal gebruik gemaakt worden van de ECD-modules die een grote hoeveelheid informatie overzichtelijk kunnen tonen en rijke functionaliteit bieden voor met name de acute/crisis zorg en verblijfssetting. Door slimme geïntegreerde koppelingen is het dubbel invoeren van gegevens zo veel mogelijk uitgebannen.

Daarnaast kunnen behandelaren eenvoudig behandelgegevens en het gespreksverslag toevoegen vanuit de agenda, de behandeling registratie of direct in het dossier van de cliënt. De tijdsverdeling doet het ECD automatisch en sorteert voor op het juiste verslag, dat scheelt weer tijd.

Download whitepaper | Administratieve lastenverlichting by Design

Ambulante zorg

Het Wellbee zorgverlenersportaal is ontworpen voor een ambulante setting waardoor het een ideale tool is voor mobiel werkende zorgverleners in een ambulante, outreachende en poliklinische setting.

Het wellbee zorgverlenersportaal ondersteunt het gepland en ongepland werken, zowel individueel als in teams, voorziet in taakuitwisseling tussen zorgverleners, teams en cliënten. Het is een quickview op het Medicore ECD dat gebruik maakt van dezelfde database en functionaliteiten. Onze ervaring leert dat een zorgverlener 80% van zijn dagelijkse werkzaamheden via het zorgverlenersportaal kan uitvoeren, zonder van module naar module te hoeven klikken.

In de video hiernaast zie je de belangrijkste functionaliteiten van het wellbee zorgverlenersportaal.

 

 

Onderzoek en stuurinformatie op basis van data

Het dataplatform van 6Gorilla’s helpt bestuurders, managers en zorgprofessionals met vraagstukken op het gebied van healthcare intelligence en data science. Door je data goed te structureren en in te zetten weet je ieder moment van de dag hoe het ervoor staat met jouw zorginstelling.

In de video hiernaast zie je hoe je een dataplatform kunt inzetten in jouw zorgorganisatie.

Download whitepaper | Data science in de zorg

Zorginnovatie door data

Aan de hand van machine learning en beschikbare data kunnen wij allerhande zaken afleiden. Zo is het eenvoudig om voor zorgverleners alle behandelingen en vergelijkbare kenmerken inzichtelijk te maken. Dat zorgt ervoor dat spitten door alle dossiers in de ECD’s verleden tijd is. Of de mogelijkheid om emoties in tekst te kwantificeren om zo een indruk te geven van cliënten.

Sentimentsanalyse

Geeft inzicht in de verslagen en vrije teksten van een individuele behandeling van een cliënt.

Themaherkenning

Maakt het makkelijk om snel belangrijke zorgspecifieke thema’s in dossierteksten te herkennen.

Tenzinger in de verslavingszorg

0

aandeel in de verslavingszorgmarkt

0

zorgverleners in de verslavingszorg gebruiken dagelijks Medicore

0

gedeclareerde verslavingszorg via Medicore

Interessante bijdragen voor jou

Opname17 aug 2021

ZPM en de impact op zorg en medewerkers

De invoering van het zorgprestatiemodel heeft een enorme impact op de zorgorganisatie. Niet alleen op de bedrijfsprocessen en de software, maar ook op zorg en medewerkers.
Lees meer +
Whitepaper21 mrt 2020

Data is de motor voor procesverbetering in de zorg

Data-uitwisseling in de keten is noodzakelijk om zorgprocessen te optimaliseren, efficiency te verhogen en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Niet alleen in de eigen organisatie, maar in de hele zorgketen. Wat is er technisch voor nodig om dit te realiseren?
Lees meer +
Blog03 mei 2019

De vier voordelen van groepsregistratie in Medicore

Tenzinger heeft het registreren van een groepsbehandeling slim opgelost in Medicore. In deze blog lees je meer over de registratie van groepen.
Lees meer +

Wij werken voor

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Contact

Heb je vragen of wil je in contact komen? Neem gerust contact op