UP in Medicore

Het overzicht en inzicht dat jij nodig hebt om jouw zorg te verslimmen

Met UP geeft Medicore data terug aan zorgverleners

In de 20 jaar dat Medicore bestaat, hebben zorgverleners talloze verslagen, afspraken, evaluaties, doelen en diagnoses ingevoerd. Nu is het moment aangebroken om deze data terug te geven op een manier die écht telt.

Maak kennis met UP: niet zomaar een tool, maar de start van de nieuwe generatie ECD’s. Een extra paar ogen en oren; een virtuele collega die je vertelt waar je als zorgverlener aandacht aan moet geven.

UP visualiseert inzichten uit de enorme hoeveelheden ingevoerde data, overzichtelijk en direct bruikbaar. Als zorgverlener hoef je zo niet meer eindeloos te zoeken in verslagen of te klikken van module naar module.

Met UP brengt Medicore alles wat je nodig hebt samen in een helder overzicht. Zo veranderen bergen data in duidelijke inzichten, waardoor je meer tijd hebt voor wat echt telt: de zorg voor je cliënten.

UP in Mijn Cliënt: alles wat je moet weten, helder gepresenteerd

UP verrijkt de cliënt-samenvatting. Het geeft jou een helder overzicht van de essentiële informatie van jouw cliënt. Zo zie je met UP in een oogopslag:

 • Netwerkoverzicht: een visueel genogram dat de sociale cirkel én het betrokken (externe) netwerk van de cliënt weergeeft.
 • Behandelrelaties: een visueel overzicht van de rollen en contactgegevens van betrokken zorgverleners
 • Belangrijke dossierinzichten: slimme highlights uit het dossier die je overzicht en inzicht bieden over je cliënt.*

*Deze functie wordt later beschikbaar in UP.

UP in Mijn Medicore: de startpagina die jouw werk verslimt

UP geeft niet alleen slim overzicht en inzicht terug over jouw cliënten, maar doet dit óók voor jouw werkzaamheden. Dit gebeurt allemaal in jouw startpagina, ofwel Mijn Medicore:

 • Cliëntoverzicht: een directe weergave van nieuwe cliënten in jouw caseload met alle essentiële informatie.
 • Afspraakbeheer: overzicht van jouw afspraken, de tijdsbesteding per type afspraak en nog te verwerken afspraken.
 • Taken en signalen: slimme reminders over doelen die bijvoorbeeld bijna geëvalueerd moeten worden, gesprekken die (nog) gepland moeten worden of andere handige taken die je niet wilt vergeten.

UP geeft jou de controle en grip die je als zorgverlener goed kan gebruiken. Het is niet alleen een tool, het is jouw partner in het verslimmen van de zorg!

Nóg meer doen met UP

Met een heleboel aanpasbare functies en instellingen, opent UP de deur naar een wereld van mogelijkheden. Ons team staat klaar om UP samen met jou te configureren, zodat het perfect aansluit bij je werkwijze. Of het nu gaat om specifieke rapportages of aangepaste overzichten, UP is flexibel en veelzijdig.

 

The only way is UP

Klaar om jouw zorgverlening een level UP te geven? UP doet meer dan jouw werk vergemakkelijken; het is ook nog eens de start van een nieuw tijdperk slimme ECD’s. Zie hoe UP jouw dagelijkse werkzaamheden naar een hoger niveau tilt en Medicore slimmer maakt dan ooit.

Vraag een demo aan

 

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

 • Dé zorgverslimmers

  40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

 • 15+ jaar ervaring in digitalisering

  In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

 • 170.000 zorgverleners

  Maken gebruik van onze oplossingen

Benieuwd hoe UP jouw werk kan verslimmen?

Vraag een demo aan: