Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Unit4 Cura gaat verder onder de naam Fierit


Softwareleveranciers Unit4 Cura en de Heer Software gaan verder onder de naam Fierit. De naamswijziging is het gevolg van de recente overnames door Tenzinger.

 

Olav van de Reijken, Algemeen Directeur Unit4 Cura, vertelt over de totstandkoming van de naam: “Wij zijn trots. Op onze producten, medewerkers, klanten en vooral op de mensen die zorgen. Samen werken we er structureel aan om de zorg te ondersteunen en de processen gemakkelijker te maken. Onder de paraplu van Tenzinger hebben we als groep meer slagkracht en het biedt geweldige perspectieven om gezamenlijk de digitale strategie van onze klanten verder in te vullen.”

Groeistrategie en innovatie

Boris Hololtcheff, CEO van Tenzinger: “Twee fantastische partijen kunnen samen enorme impact maken op de Care markt in Nederland. De gebundelde kennis van zorg en administratieve processen in de ouderen-, thuis- en gehandicaptenzorg is een mooie uitgangspositie voor verdere groei. We kiezen voor een groeistrategie en een verbreding van onze basis om onze ambities waar te kunnen maken en tegelijkertijd de investeringen in innovaties als data science te kunnen dragen.”

 

Zorg & ICT

27 t/m 29 oktober 2020 staat Fierit samen met zusterbedrijf Medicore op de Zorg & ICT. We ontmoeten je graag op onze stand en tijdens onze sessies. Dit jaar hebben we niet één, maar twee stands. Onze tweede stand heeft een uniek concept waarbij je als bezoeker de hele dag verschillende korte presentaties kunt bijwonen over diverse actuele onderwerpen. Lees meer over Zorg & ICT.

Over Fierit

Fierit levert al meer dan 40 jaar softwareoplossingen voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Dagelijks werken er meer dan 100.000 zorgprofessionals met de oplossingen van Fierit, waaronder de Elektronisch Cliënten Dossiers Cura en Plancare. Hiermee worden meer dan 220.000 cliënten bediend.

Over Tenzinger

Tenzinger helpt zorginstellingen hun zorgprocessen te optimaliseren. Met ICT-oplossingen, ondersteunende diensten en de inzet van data. Tenzinger is de moedermaatschappij van onder andere EPD-leverancier Medicore en zorgconsultancybureau Cure4. Gezamenlijk heeft de groep 375 medewerkers en zijn actief voor de GGZ, VVT, GZ, jeugdzorg en medisch specialistische zorg.