Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Zorgorganisatie Fokus kiest voor Fierit 

Zorgorganisatie Fokus heeft na een zorgvuldig selectietraject Fierit gekozen als nieuw ECD. Jan Hein van der Bruggen, Bestuurssecretaris bij Fokus: “Het digitaliseren van onze cliëntgegevensmap moet gaan leiden tot meer efficiëntie en betere informatie ontsluiting. Fierit verraste gedurende het hele traject door haar enorme betrokkenheid, proceskennis en adequate handelen.”

 

Jan Hein vervolgt: “We hebben een cliëntgegevensmap waarin we bijhouden wat onze cliënten willen en welke diensten zij nodig hebben. Deze registratie wordt nog steeds deels op papier gedaan. Door dit te digitaliseren zorgen we voor een stuk procesondersteuning. Onze medewerkers willen hun tijd zoveel mogelijk besteden aan ‘ADL-en’ en geen last hebben van administratieve rompslomp. Met Fierit wordt dit vereenvoudigd.”

 

Voortvarend en kundig advies

Fokus heeft heel bewust gekozen voor een balans tussen een standaardoplossing en enkele klant specifieke functionaliteiten: “Tenzinger heeft zoveel ervaring met dit soort projecten en weet wat er in de markt speelt. Daarop is hun ECD gebaseerd. Het zou zonde zijn om daar geen gebruik van te maken. We hebben gedurende dit selectietraject dan ook de tijd genomen om onze eigen werkprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren, passend binnen dit ECD. Tenzinger heeft hierin voortvarend en kundig geadviseerd.” Een andere reden van de keuze voor het ECD Fierit is de goede klik. “Vanuit Tenzinger wordt veel inlevingsvermogen, betrokkenheid en interesse getoond. Er is een hartelijke en proactieve houding bij vraagstukken en continu ruimte voor een goede dialoog. Voor beide partijen is dit een mooie stap, aldus Jan Hein.”

 

Langdurige samenwerking

Olav van de Reijken, Director Commercial & Business Innovations van Tenzinger: “We zijn er trots op Fokus te verwelkomen als nieuwe klant. We hebben het selectietraject als zeer prettig ervaren en waarderen hun zorgvuldigheid in het aanbestedingstraject. Voor het tekenen van het contract werkten we al als partners samen. Wij kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking voor beide organisaties.”

 

 

Over Fokus

Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan- en uitkleden, toiletgang en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. De cliënt bepaalt wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo houdt de cliënt zelf de regie over zijn of haar leven. Fokus doet dit met 1.500 medewerkers voor 2.500 cliënten die zelfstandig wonen.

Meer informatieWil je meer weten over ons ECD Fierit? Wij hebben de 10 belangrijkste voordelen van het werken met Fierit voor je op een rijtje gezet. Vul in het formulier je gegevens in en download de brochure.