Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Zorgprofessional

Minder registratie; meer tijd voor zorg


Zorgprofessional voor de ouderenzorgAls zorgprofessional wil je je maar met één ding bezig houden; het leveren van de beste zorg voor je cliënten. Toch is het belangrijk dat de rapportages en administratie rondom het zorgproces goed uitgevoerd wordt zodat jij en je team altijd over dezelfde, actuele informatie beschikken. Je hebt behoefte aan een compleet beeld over de cliënt, zodat je samen met de cliënt aan zijn of haar doelen kunt werken. De cliënt wil je immers altijd centraal stellen en waar mogelijk meer de regie geven. De administratieve werkzaamheden wil je het liefst tot een minimum beperken waardoor je meer tijd hebt voor de zaken die er echt toe doen: de cliënt. Je zit dus niet te wachten op complexe systemen en schermen, maar je wilt snel en eenvouding inzichtelijk hebben welke belangrijke zaken en werkzaamheden er spelen.

Onze oplossingen voor jouECD

Met ons ECD heb je altijd en overal de juiste informatie over je cliënten en zorgprocessen bij de hand. Doordat alle disciplines (van begeleiders, behandelaren tot en met paramedici) rondom één cliënt in één dossier samenwerken wordt de kwaliteit van zorg verbeterd. De de cliënt staat altijd centraal en krijgt meer regie door het cliënt en verwantenportaal.

Lees meer

Zorg App

De Zorg App biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij je op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen, zonder dat dit ten koste gaat van het cliëntcontact. Je hebt eigenlijk het complete dossier in zakformaat digitaal bij je!

Lees meer

Neem contact met ons op