Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Zorgmanager

Altijd inzichtelijke en relevante stuurinformatie


Zorgmanager voor de ouderenzorgAls zorgmanager bewaak je ten alle tijden het totale zorgproces binnen je organisatie. Je bent continu aan het schakelen en speelt in op veranderingen in je omgeving. Samen met de teamleiders/teamcoaches en zorgprofessionals bekijk je wat er nodig is om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierbij maak je afwegingen zodat de zorg ook in de toekomst gegarandeerd blijft met zo min mogelijke veranderingen. Je streeft naar een stabiele situatie/omgeving voor zowel zorgprofessional als client. Omdat je als zorgmanager ook verantwoordelijk bent voor het financiële plaatje, wil je weten aan hoeveel clienten er zorg geleverd wordt en welke indicaties deze cliënten hebben. De inzet van zorgprofessionals wordt immers afgestemd op basis van de cliënten en indicaties. Verder hou jij je dagelijks bezig met; hoe staan je teams ervoor, hoeveel geld geef je uit aan personele inzet en hoeveel budget houd je dan nog over voor ontwikkeling, innovatie, scholing en andere projecten? Dit zijn zomaar een greep vragen waar jij je als zorgmanager mee bezig houdt.

Onze oplossingen voor jouECD

Als organisatie wil je het zorgproces in goede banen leiden. Informatie moet altijd up-to-date, volledig en inzichtelijk zijn voor alle betrokkenen. Ons Elektronisch Cliënten Dossier sluit naadloos aan op je huidige werkprocessen en methodieken en de behoeften van zowel je medewerkers als je cliënten.

Lees meer

Zorgmonitor

Door de uitdagende dynamiek in de zorgmarkt moet je steeds efficiënter gaan werken en ben je continu op zoek naar verbeteringen. Dit vraagt om inzicht en overzicht! Onze BI oplossing Zorgmonitor verzameld gegevens van onder andere financiën, personeel, productie en cliënten. Met één druk op de knop worden deze gegevens in overzichtelijke dashboards en rapportages weergegeven.

Lees meer

HRM & Rooster

Er is vrijwel geen andere sector waarbij de HRM-processen zo belangrijk zijn als binnen de zorg. Naast de grote hoeveelheid werknemers hebben zorgorganisaties te maken met onregelmatige werktijden en steeds complexere vormen van zorg. Met de integratie van HRM & Rooster met het ECD is die complexiteit verleden tijd!

Lees meer

MeetMattie

Onze nieuwste e-health toepassing MeetMattie helpt zorgverleners met de registratie, interpretatie en communicatie van metingen en levert een tijdsbesparing van 20 minuten per medewerker per dag op.

Lees meer

Zorg App

Je medewerkers willen zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgregistratie. Zij willen hun uren namelijk vooral besteden aan het leveren van kwalitatieve zorg. De Zorg App biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarbij de zorgprofessional op elke locatie veilig informatie vanuit het ECD kan raadplegen én nieuwe informatie kan toevoegen.

Lees meer

Neem contact met ons op