Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Specialist ouderengeneeskunde

Hou altijd de regie


Specialist ouderengeneeskundeAls specialist ouderengeneeskunde voer je inhoudelijk de regie over de medische behandeling van de cliënten die aan je zorg zijn toevertrouwd. Daarvoor is het noodzakelijk dat je als specialist een goed inhoudelijk dossier kunt voeren waarbij multidisciplinaire afstemming aan de orde van de dag is. Om écht regie te kunnen voeren wil je ervan op aan kunnen dat de juiste informatie bij de juiste mensen terecht komt. Maar ook door tijdig te signaleren wanneer zaken als uitvoeringsverzoeken of verwijzingen (zowel intern als extern) niet worden opgepakt.

Onze oplossingen voor jouECD

Altijd de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar. Vanuit het ECD Fierit kan je de geschiedenis inzien van je cliënt over bijvoorbeeld zijn of haar communicatie, bijzonderheden en hoe zijn of haar dag was gisteren. Hierdoor kan je de behandeling aanpassen en dit zorgt voor meer effectiviteit.

Lees meer

Medisch dossier

Het Medisch dossier bestaat uit een specifiek content gedeelte dat binnen het ECD beschikbaar gesteld dat bestaat uit diverse formulieren en rapporten die een arts in staat stelt volledig dossier te kunnen voeren vanuit Fierit. Denk aan verwijzingen doorsturen naar een behandelaar, medicatie gegevens inzien en voorschrijven en medische adviezen automatisch in rapportages zetten.

Lees meer

Neem contact met ons op