Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Zorgmonitor

Inzicht en overzicht met 1 druk op de knop


Download factsheet

ZorgmonitorDoor de uitdagende dynamiek in de zorgmarkt moet je steeds efficiënter gaan werken en ben je continu op zoek naar verbeteringen. Je wilt weten hoe je sneller en adequater kunt inspelen op de veranderende zorgvraag van cliënten en tegelijkertijd dichter op de kosten kunt zitten en zelf invloed kunt uitoefenen op het financiële resultaat.

 

Daarom is het van essentieel belang de juiste keuzes te maken, zodat budgetten en personeelsinzet in overeenstemming zijn met de indicaties en de daadwerkelijk geleverde zorg. Dit vraagt om inzicht en overzicht!

De voordelen van ZorgmonitorOnze Business Intelligence oplossing verzamelt gegevens van onder andere financiën, personeel, productie en cliënten vanuit alle bronnen binnen de organisatie. De relevante data wordt automatisch en met één druk op de knop omgezet in stuurinformatie. Dit zorgt ervoor dat bestuurders, managers, budgethouders, teamleiders of zelfsturende teams altijd de juiste gegevens op het juiste moment en op een begrijpbare manier gepresenteerd krijgen.
De overzichtelijke dashboards en rapportages helpen bij het maken van strategische keuzes en voorspellen van uitdagingen. Door onze jaren lange ervaring weten wij op welke informatie en KPI’s zorgorganisaties sturen; je krijgt van ons dan ook een standaard (dashboard-) bibliotheek met overzichten meegeleverd.


Neem contact met ons opHeb je vragen over Zorgmonitor? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.