Business consultants in de zorg

Strategisch organisatieadvies

Strategisch organisatieadvies

Veranderingen in de zorg zijn groot en gaan snel. Het is belangrijker dan ooit om een flexibele organisatie te zijn, die kan meebewegen met een veranderende omgeving. Hoe zorgen we ervoor dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van zorg?

Onze strategische consultants hebben de expertise, inzichten en methodieken om te komen tot een diagnose. We kijken samen vooruit en bouwen aan een toekomstbestendige visie en strategie. We hebben niet alleen ideeën, we doen het samen en gaan pas als het staat. Want als de strategie is bepaald, dan begint het pas. Hoe creëer je draagvlak binnen de organisatie? Hoe zorg je ervoor dat iedereen de juiste kennis heeft? Of de juiste tools?

Heeft u een vraag?

Ilje van der Ploeg

Zorgverslimmer bij Fierit

Neem contact opNeem contact op

De Strategic Business consultants van Tenzinger adviseren zorginstellingen bij fusies, grote verandertrajecten, onderzoek naar samenwerkingsmogelijkheden of het in kaart brengen of veranderen van de organisatiestructuur of -cultuur. Dat doen we bijvoorbeeld aan de hand van onze visie op De Ideale Zorgorganisatie (IZO).

 

Wij werken voor:

Ook interessant

Brochure16 jun 2022

Brochure Business consultancy

Onze Business consultants zijn experts in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de zorg. Lees in de brochure hoe wij jou (tijdelijk) kunnen ondersteunen.
Lees meer +
Whitepaper09 nov 2021

Beter wachtrijmanagement met de Tenzinger wachtrijverslimmers

De wachtlijsten in de zorg groeien al jaren. En hoewel iedereen het belang ziet van het goed meten van de werkelijke wachttijden, zijn het verstrekken van inzicht in wachttijden en capaciteit taken die in de meest zorgorganisaties worden overgelaten aan secretariaten of zorgadministraties.
Lees meer +
Brochure30 jul 2021

Brochure De Ideale Zorgorganisatie

Onze visie op de Ideale Zorgorganisatie gaat ervan uit dat de belangrijke pijlers binnen een zorgorganisatie in balans zijn.
Lees meer +

Wij zijn Fierit

De slimme partner voor menselijke zorg.

  • Dé zorgverslimmers

    40+ experts in ict, data, zorg, consultancy en projectmanagement

  • 15+ jaar ervaring in digitalisering

    In ouderenzorg en gehandicaptenzorg

  • 170.000 zorgverleners

    Maken gebruik van onze oplossingen

Ilje van der Ploeg

Zorgverslimmer bij Fierit

Bekijk profielBekijk profiel

Neem contact op