Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

HRM, Planning & Rooster


HRMEr is vrijwel geen andere sector waarbij de HRM-processen zo complex en belangrijk zijn als binnen de zorg. Vrijwilligers en zorgprofessionals vormen het werkkapitaal van jouw zorgorganisatie. Naast de grote hoeveelheid werknemers hebben zorgorganisaties te maken met onregelmatige werktijden, steeds complexere vormen van zorg en worden er hoge eisen gesteld aan kwaliteitseisen van werknemers. Deze veranderingen zijn van invloed op zowel de administratie als het rooster. We hebben een totaalpakket ontwikkeld dat gekoppeld is met het ECD en die volledig gericht is op het wegnemen van alle complexiteit. Of je nu de werving en selectie, de salarisadministratie of het maken van de roosters in je takenpakket hebt; wij ondersteunen en optimaliseren jouw werkzaamheden.

 

✓ Volledige ondersteuning van de cao;

✓ Verwerken van mutaties zoals contractwijzigingen;
✓ In-door- en uitstroomprocessen van medewerkers;
✓ Medewerker- en leidinggevendenportaal; inzicht in salaris, rooster, verzuim en indienen van declaraties;
✓ Werving en Selectie module; van indiensttreding tot medewerker informatie en loopbaanhistorie.

Planning & RoosterEen goede planning is noodzakelijk om te zorgen dat het zorgproces vloeiend verloopt. Zorgprofessionals en behandelaren worden ingeroosterd op basis van beschikbaarheid, routes en cliëntagenda. Zij kunnen alle informatie terugvinden in hun eigen agenda. De uren die de zorgprofessional bij de cliënt is en de verdeling tussen het aantal uren dat de cliënt bijvoorbeeld bij dagbesteding is worden automatisch berekend.

 

✓ Routeplanning; voor het matchen van zorgvragen van cliënten aan de beschikbare medewerker, in zo efficiënt mogelijke routes;

✓ Capaciteitsplanning;
✓ Aanwezigheidsregistratie; het plannen en verantwoorden van dagdelen en logeeropvang;
✓ Centraal roosteren & Zelfroosteren;
✓ Flexpool & Vakantieplanning.

Alles compleet in één appNeem contact met ons opHeb je vragen over onze HRM oplossing? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.