Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Maak kennis met Tenzinger


Tenzinger bundelt krachtenPer 1 januari 2021 zijn al onze activiteiten bij elkaar gebracht onder de gezamenlijke noemer Tenzinger. Zo kunnen we nóg meer impact creëren in de zorg. Dit doen wij vanuit de merken Cure4, Fierit, Medicore, Wellbee en 6Gorilla’s. Gezamenlijk heeft de groep meer dan 300 professionals die zich iedere dag inzetten voor de GGZ, VVT, GZ, jeugdzorg en medisch specialistische zorg.


Wij zijn TenzingerDe zorg staat voor enorme uitdagingen: stijgende zorgvraag, stijgende kosten, toenemend gebrek aan personeel en opeenvolging van wet- en regelgeving. Tegelijk bieden nieuwe technologische mogelijkheden kansen om de zorg beter en effectiever te maken.

 

In de care – ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ – is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met onze cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening digitaliseren we zorgprocessen en administratieve processen maken die efficiënt. Met deze diensten vormen we een Tenzinger ecosysteem waar we informatiesystemen van onze opdrachtgevers en partners op aan sluiten. Wij verrijken de data die in dit ecosysteem wordt verwerkt; hiermee ondersteunen we beslissingen van (zorg)professionals en cliënten.

Video

6Gorlla's

6Gorilla’s is een start-up van een groep data-professionals die zorgorganisaties helpen om met hun eigen data patronen te ontdekken, te signaleren en te voorspellen.

Lees meer over 6Gorilla's

Cure4

Cure4 is de financial business partner voor de zorg door de financiële bedrijfsvoering van zorginstellingen te verbeteren en te optimaliseren .

Lees meer over Cure4

Fierit

Fierit is ons ECD voor de VVT en GZ. Van registratie tot aan declaratie, van intake tot zorgplan evaluatie, iedereen werkt met Fierit in één dossier.

Lees meer over Fierit

Medicore

Medicore is ons EPD voor de GGZ en jeugdzorg. Het webbased Medicore is een gebruiksvriendelijke totaaloplossing, ook voor zorgorganisaties met meerdere zorgsoorten.

Lees meer over Medicore

wellbee

Wellbee is het innovatieve zorgverleners- en cliëntportaal van Tenzinger. Wij geloven dat je zorgverleners écht kunt helpen met slimme en gebruiksvriendelijke software.

Lees meer over wellbee

Tenzinger in cijfersNeem contact met ons op