Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Data gedreven oplossingen voor menselijke zorg.

Daar geloven wij in.


Fierit by Tenzinger


Tenzinger verslimt de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ is Tenzinger een bepalende speler bij het verbeteren en verslimmen van de zorg. Met ECD’s, portalen, apps, organisatieoptimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.

Onze oorsprong


+ Wortels in de zorg

Onze ECD’s zijn ons fundament. Onze trots. Waarmee we dagelijks zorgprofessionals & cliënten ondersteunen. En dé basis voor waardevolle data en inzichten, waarmee we de zorg verslimmen.

+ Onze Sherpa mentaliteit

Als we met onze kennis en ideeën de weg naar succes kunnen vrijmaken voor andere zorgorganisaties, dan pas zijn we blij. Daarom zijn wij dé partner in de zorg.

De naam Tenzinger

Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Tenzing Norgay, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen.

Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger.

Feiten + Cijfers

 

+ 800 opdrachtgevers

+ 170.000 zorgverleners werken met onze oplossingen

+ 1,1 miljoen cliënten

+ 6 miljard gedeclareerde zorg

+ 300+ medewerkers

+ 58 % man / 42 % vrouw

+ Locaties in Utrecht, Sliedrecht & Hengelo

6Gorlla's

6Gorilla’s is een start-up van een groep data-professionals die zorgorganisaties helpen om met hun eigen data patronen te ontdekken, te signaleren en te voorspellen.

Lees meer over 6Gorilla's

Cure4

Cure4 is de financial business partner voor de zorg door de financiële bedrijfsvoering van zorginstellingen te verbeteren en te optimaliseren.

Lees meer over Cure4

Fierit

Fierit is ons ECD voor de VVT en GZ. Van registratie tot aan declaratie, van intake tot zorgplan evaluatie, iedereen werkt met Fierit in één dossier.

Lees meer over Fierit

Medicore

Medicore is ons EPD voor de GGZ en jeugdzorg. Het webbased Medicore is een gebruiksvriendelijke totaaloplossing, ook voor zorgorganisaties met meerdere zorgsoorten.

Lees meer over Medicore

wellbee

wellbee is het innovatieve zorgverleners- en cliëntportaal van Tenzinger. Wij geloven dat je zorgverleners écht kunt helpen met slimme en gebruiksvriendelijke software.

Lees meer over wellbee

Neem contact met ons op