15 dec 2021

VIPP GGZ

Trots op onze opdrachtgevers die hebben meegedaan met VIPP GGZ subsidieregeling

Namens alle collega’s van Tenzinger een groot compliment aan onze opdrachtgevers Care To Change, CIGGZ In de Bres, Co-eur, RoderSana, Helen Downing Instituut, Het Behouden Huys, Praktijk de Rietkamp, Ready For Change, Psy-zo!, Therapeutisch Centrum GGZ, INTER-PSY, ADHDcentraal, Human Concern, Mentaal Beter, Trubendorffer, GGZ Keizersgracht, Yes We Can Clinics, MoleMann Mental Health, Apanta GGZ, AT Groep, Vitaalpunt en U-Center voor het behalen van de VIPP GGZ subsidieregeling.

VIPP GGZ regeling

Het Versnellingsprogramma Informatie-Uitwisseling Patiënt en Professional (VIPP) heeft als doel: meer inzicht in eigen zorg voor patiënten en cliënten. Bij de VIPP GGZ regeling gaat het over een  eenduidige manier van verslagleggen, het uitwisselen van gegevens naar een PGO, het vergroten van medicatieveiligheid en het stimuleren van e-Health.

In 2017 is de VIPP GGZ subsidieregelging gestart. De oorspronkelijke deadline van de regeling stond op 1 november 2021. Er mocht uitstel worden aangevraagd tot 1 april 2022. De reden hiervoor was de coronacrisis en opleverdatum van de TVS (Toegangsverleningservice) voor het gebruik van de DigiD.