10 jun 2021

Tenzinger gaat langdurig partnership aan met PolyPartners

PolyPartners neemt het Medicore ECD op in het ICT landschap voor opdrachtgevers. Hiermee voegt PolyPartners zich bij het Tenzinger Ecosysteem. In augustus zal PolyPartners opdrachtgever Syma GGZ als eerste overstappen naar het Medicore ECD.  

PolyPartners regelt de financiële administratie, ICT-ondersteuning en managementrapportages voor zorgpraktijken en -organisaties. Opdrachtgevers van PolyPartners werken voornamelijk binnen de geestelijke gezondheidszorg en het sociaal domein.

Midden in de keten

Bas Werkhoven, oprichter en directeur bij PolyPartners, is blij met deze samenwerking: “Een ECD is hét centrale systeem waar een zorginstelling op draait. Wij waren op zoek naar een ECD dat midden in de keten staat en proactief meebeweegt met veranderingen die in de markt spelen. Dit hebben wij gevonden in het Medicore ECD van Tenzinger. Het is een flexibel systeem waarmee je gemakkelijk kan samenwerken met andere partijen in de markt.”

Per 1 januari 2022 wordt het Zorgprestatiemodel ingevoerd voor de GGZ en forensische zorg. Ook hierin ziet PolyPartners Tenzinger als betrouwbare partner. Bas geeft aan: “Het Medicore ECD biedt koppelingen die beter en prettiger werken voor zorgprofessionals dan wij op dit moment gewend zijn. Hierdoor kun je als zorgprofessional gewoon door zonder continu bezig te zijn met administratieve werkzaamheden. Uiteindelijk draagt dit bij aan het terugdringen van de indirecte tijd.”

Tenzinger Ecosysteem

In het Tenzinger ecosysteem wordt data uit Tenzinger ECD’s gekoppeld aan data van andere systemen. Deze data wordt uiteindelijk omgezet in kennis. Deze kennis geven we terug aan de zorg. Boris Hololtcheff, CEO bij Tenzinger: “Wij voelen ons vereerd dat PolyPartners ons ECD heeft geselecteerd als uitbreiding van hun IT landschap. PolyPartners werkt in de GGZ en jeugdzorg voor een aantal hele mooie opdrachtgevers. Een organisatie met zoveel kennis en kunde voegen wij graag toe aan ons ecosysteem. Opdrachtgevers die kiezen voor het Medicore ECD zullen beschikken over software die blijft ontwikkelen en meegaat met wet- en regelgeving.”

Iedere dag werken meer dan 170.000 zorgverleners met de zorgoplossingen van Tenzinger: het Medicore ECD voor de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg, het Fierit ECD voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg en de dataoplossingen van start-up 6Gorilla’s.

PolyPartners

Bas Werkhoven (L) en Boris Hololtcheff (R)