Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

Fierit Lunch & Learn

18 t/m 29 januari 2021


Bekijk alle opnamesVan maandag 18 t/m vrijdag 29 januari 2021 organiseerden we Fierit Lunch & Learn. Gedurende twee weken kon je iedere dag online, tijdens de lunch, interessante sessies volgen. Bekijk hieronder het volledige programma en download de opnames.

 

Maandag 18 januari | Wijkverpleging

Dinsdag 19 januari | Kind & Jeugd
Woensdag 20 januari | Vernieuwing facturatie

Donderdag 21 januari | PGO & eOverdracht
Vrijdag 22 januari | Zorgorganisatie Koraal over Mobile Healthcare

Maandag 25 januari | Positieve Gezondheid
Dinsdag 26 januari | Medisch- en behandeldossier
Woensdag 27 januari | Datawarehouse as a Service
Donderdag 28 januari | Standaardisatie
Donderdag 28 januari | Healthcare Data Science

Vrijdag 29 januari | De mobiele Apple werkplek voor jouw zorgorganisatie

Maandag 18 januari - 1 product in de wijkverpleging, een efficiënte manier van werkenOmschrijving:

Tijdens deze sessie neemt Ivar Grote Punt (Senior Functional Consultant) je mee in de registratie op wijkverpleging. Door registratie op 1 product in de wijkverpleging heb je minder mutaties in de zorgregistratie en minder uitval in het voorportaal.

 

Spreker:

Ivar Grote Punt – Senior Functional Consultant

 

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Dinsdag 19 januari - Kind & JeugdOmschrijving:
Om goede zorgverlening voor Kinderen en Jeugdigen te ondersteunen, kan dossiervorming aansluitend op deze doelgroep helpen. Zowel in de beeldvorming als voor het vastleggen van de gezinssituatie en eventueel zelfs het opstellen van één gezamenlijk plan met het gezin. Tijdens deze sessie wordt je meegenomen in de standaard en best practice menu items die Fierit hiervoor ontwikkeld heeft, en mogelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn, of je inspiratie kunnen geven, in jouw dossiervorming.

 

Spreker:

Mareille Hulshof – Senior Functional Consultant

 

 

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Woensdag 20 januari - Vernieuwing facturatieOmschrijving:

Tijdens deze sessie neem ik jullie mee in de facturatie via het WEB. Hier kunnen naar eigen werkwijze dashboards worden ingericht zodat de gebruiker op een zo efficiënte en prettige manier zijn of haar werk kan doen. Daarnaast laat ik zien dat er vooraf veel controles gedaan kunnen worden voordat de declaratie verstuurd gaat worden. Met als doel om een factuur tijdig, goed en volledig aan te leveren. Ook neem ik je mee in de ondersteuning die Fierit biedt om facturatieaanvragen en controles in de nacht plaats te laten vinden. Als je ’s ochtends op kantoor komt staan de uitgevoerde opdrachten voor je klaar om hier direct mee aan de slag te gaan.

 

Spreker:

Marielou van ’t Spijker – Consultant

 

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Donderdag 21 januari - PGO & eOverdrachtOmschrijving

Tijdens deze sessie over PGO & eOverdracht brengen Gerben de Ruiter en Roel Barelds je op de hoogte over de wijze waarop Tenzinger invulling geeft aan deze ontwikkelingen. Er wordt gesproken over de verhouding tussen PGO en cliëntportaal, de PGO proeftuinen en over de wijze waarop PGO en eOverdracht ondersteund worden en welke infrastructuur hier nodig is. Dat er meer speelt dan alleen deze onderwerpen zal jullie niet verbazen. Onderwerpen die hiermee gemoeid zijn en ook voorbij komen zijn bijvoorbeeld: DVZA, Wetgeving, ZIB en meer. Afsluitend krijgen jullie de vraag: Wanneer start jij de subsidieaanvraag?

 

Sprekers:

Gerben de Ruiter – Product Manager & Roel Barelds – Product Manager

 

 

   

Bekijk de opname van deze sessie terug

Vrijdag 22 januari - Zorgorganisatie Koraal over Mobile HealthcareOmschrijving:
Hoe Mobile Healthcare een bijdrage levert aan de glimlach van een cliënt? Daar gaat Diana Lardinois van Koraal in samenwerking met Fierit uitleg over geven. Een kijkje in de keuken hoe de ontwikkelingen van Tenzinger invulling geven op de vraag: Hoe kunnen we meer tijd en aandacht vrij maken voor de cliënt? Door minder achter de computer te zitten en direct informatie te kunnen verwerken ben je als zorgmedewerker ook echt klaar aan het einde van je dienst. De Teamleider moet de informatie op zijn bureau krijgen op basis waarvan hij goed kan sturen op het team. Dat betekent dat je niet onder registratie uitkomt, maar die moet dan wel zo simpel zijn dat de cliënt er zo weinig mogelijk last van heeft. In deze Lunch & Learn nemen we jullie mee in een verhaal van de praktijk; voor de praktijk.

 

Sprekers:
Diana Lardinois van Koraal

Malou Nellissen – Accountmanager & Peter van Hulzen – Teammanager Solutions VVT en GZ

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Maandag 25 januari - Positieve GezondheidOmschrijving:
Het accent leggen op de mensen en op hun veerkracht in plaats van op hun ziekte. Dat is de invalshoek van Positieve Gezondheid. Machteld Huber is de grondlegger van dit gedachtegoed. Zij heeft dit vertaald naar de 6 dimensies van gezondheid. Tijdens deze sessie zal je meer over Positieve Gezondheid te weten komen en hoe ons ECD Fierit bij deze methodiek kan ondersteunen.

 

Spreker:

Erwin Veneman – Consultant

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Dinsdag 26 januari - Eén cliënt één dossier dankzij het medisch- en behandeldossierOmschrijving:
Eén cliënt, één dossier; Hoe fijn is het dat alle informatie rondom de cliënt in 1 dossier vastgelegd kan worden? Vanuit het Medisch dossier kunnen artsen alle informatie kwijt vanaf opname tot ontslag. Vanuit het Behandeldossier kan de behandelaar de stappen van het methodisch handelen volgen en indien nodig een behandelplan aanmaken. Dit alles op een manier aansluitend op actuele wet- en regelgeving, ontwikkeld voor en met behandelaren en artsen. Tijdens deze sessie nemen wij jullie mee in de mogelijkheden binnen het ECD Fierit.

 

Sprekers:

Debora van der Vlies – Functional Consultant & Mareille Hulshof – Senior Functional Consultant

 

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Woensdag 27 januari - Datawarehouse as a ServiceOmschrijving:

We zien dat zorgorganisaties veel data produceren, maar deze onvoldoende kunnen ontsluiten. Door alle datasets, tools en complexe technologie is het een grote uitdaging om data bruikbaar in te zetten.

 

Binnen het Modern Dataplatform maken we data real time beschikbaar voor de eindgebruiker. Dat wil zeggen; als er een mutatie plaatsvindt in een applicatie die aangesloten is op het dataplatform, dat de mutatie een paar milliseconden later zichtbaar is in de rapportage. Zo neem jij beslissingen direct op basis van een actuele stand en uit alle datasets die voorhanden zijn. Ben jij klaar voor datagedreven beslissingen voor jouw zorgorganisatie? Neem dan deel aan deze Lunch & Learn sessie!

 

Sprekers:
Jeroen Sen – Directeur 6G & Rogier Werschkull – Data Warehouse Architect & Developer

 

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Donderdag 28 januari - StandaardisatieOmschrijving:

Wat is standaardisatie? En hoe verhoudt dit zich ten opzichte van best practice en maatwerk? Waarom gaan we over naar standaarden? En wat betekent dit voor de huidige functionaliteit? Zomaar een greep vragen die beantwoord gaan worden tijdens deze sessie. Er worden een aantal voorbeelden gegeven van standaarden en ik zal jullie meenemen in alle voor- en nadelen van standaardisatie.

 

Spreker:

Marjolijn Struik – Functional Consultant

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Donderag 28 januari - Healthcare Data ScienceOmschrijving:

Healthcare Data Science is te omschrijven als het onttrekken van kennis en inzichten uit data, analyses en modellen. Deze data kan afkomstig zijn uit gestructureerde informatie zoals behandelingen of diagnoses. Maar ook ongestructureerde informatie zoals medische verslagen of gespreksdocumenten. Vanuit deze databronnen is het vervolgens mogelijk om AI-toepassingen te ontwikkelen die écht helpen om de zorg te verbeteren. Ben je benieuwd hoe de zorg van de toekomst eruit ziet? Meld je dan aan voor deze Lunch & Learn sessie.

 

Sprekers:

Anton Kuijer – Data Scientist & David Tom – Directeur 6G

 

 

Bekijk de opname van deze sessie terug

Vrijdag 29 januari - De mobiele Apple werkplek voor jouw zorgorganisatieOmschrijving:
Met trots kunnen wij jullie tijdens deze sessie meer vertellen over de recente samenwerking tussen Centralpoint en Tenzinger. Om goede zorg te kunnen leveren hebben zorgmedewerkers naast goede hardware en infrastructuur baat bij de juiste ondersteunende software. Gezamenlijk werken Centralpoint, Tenzinger en Apple samen om medewerkers zo efficiënt mogelijk te laten werken. Tijdens deze sessie nemen we je graag mee in alle mogelijkheden om zowel je software als hardware naadloos op elkaar te laten aansluiten.

 

Sprekers:

Gerben Boom – Teammanager Apple (Centralpoint) & Gerben de Ruiter – Productmanager (Tenzinger)

 

 

Bekijk de opname van deze sessie terug