Neem vrijblijvend contact op
Bel +31 88 648 10 12

HRM & Administrateur

Geen complexe processen meer


HR specialist & Administrateur voor de gehandicaptenzorgBinnen jouw afdeling heb je te maken met veel complexe (administratieve) processen. Om deze processen zo goed mogelijk te laten verlopen is goede communicatie belangrijk en wil je inzicht hebben in alle benodigde documenten en de status van alle lopende zaken rondom zowel de cliënten als de medewerkers. Overeenkomsten moeten eenvoudig en snel opgevraagd en verwerkt kunnen worden, zodat ook de juiste gegevens voor facturatie en planning kunnen worden aangeleverd. Het kloppend maken van productie en facturatie kan namelijk wel een uitdaging zijn.

Onze oplossing voor jouPlanner & Roosteraar

Alle functies die je nodig hebt voor het opstellen van optimale roosters waardoor de kwaliteit van de zorg verbetert en altijd de juiste specialisten aanwezig zijn. Alle (flexpool-)medewerkers kunnen eenvoudig en efficiënt ingeroosterd worden op basis van beschikbaarheid, routes en arbeids-en rusttijden. Medewerkers kunnen alle informatie terugvinden in hun eigen agenda.

HR specialist

Alle HRM vraagstukken worden met één oplossing opgelost. Van werving en selectie, in-door-uitstroomprocessen, het accorderen van initiële mutaties, verzuimadministratie tot aan opleiding- en competentiebeheer. Hiernaast zijn medewerkers en managers meer in regie door onze medewerker- en leidinggevendenportaal.

Zorgmanager

In het leidinggevendenportaal heb je alle benodigde gegevens over je medewerkers. verzuim, planningen en andere HR-zaken altijd bij de hand. Het accorderen van gegevens en mutaties verloopt eenvoudig en snel.

Zorgprofessional

Altijd inzicht en controle over al je persoonlijke gegevens in het medewerkerportaal. Je digitale loonstrook en aantal gewerkte kan je gemakkelijk inzien en het is eenvoudig om verlof aan te vragen en declaraties in te dienen.

Salarisadministrateur

Het uitbetalen van werknemers wordt volledig geautomatiseerd en is, ondanks de complexiteit van cao’s en diverse werktijden en regelingen waar je mee te maken hebt, voortaan eenvoudig.

Cliëntadministrateur

✓ Indicaties vanuit Vecozo worden automatisch gedownload in het ECD
✓ Betrouwbaar berichtenverkeer
✓ Ondersteuning van de Externe Integratie standaard en aansluiting op de Wet en Regelgeving
✓ Door middel van Workflow kunnen zorgadministratieve mutaties automatisch verwerkt worden door de zorgmedewerker. Overige acties komen automatisch op de takenlijst van de cliëntenadministratie in Cura Web


Neem contact met ons op